Melmus
Gayet ciddiyim, başlangıçta yutarken kusmalar ögürmeler vardı. Ben çalışıyorum babannesi bakıyor.aman ilk torun yesin, bakamadı demesinler diye (bu benim düşüncem ve bazı şahit olduğum konuşmalar) aç kalmasın diye bugün yarın derken bu güne geldik. Eline alıp asla bişey yemez, örn: elma dilimlerim tabağına koyarım, yanına çatalı peçetesi özenirim. Elmayı önce yalıyor/dilini değdiriyor. Sonra ısırmaya çalışıyor hadi oğlum çiğne dediğimde çıkarıp elime veriyor. Neden verdim diyorum boğazına takılıyormuş :(
Baskı yapmak istemiyorum. (Zaten mesai sonrasında gördüğüm süre uyku saatine kadarki süreç) makarna yapıldığında mesela tabağına koyduğumuz kalem makarnalarda en fazla 2 tabe yer o da yarım yarım.
Sağolsun kv vitaminsiz kalmasın hasta olmasın diye kemik suları, kuzu etlerin içeren çeşitli uyduruk çorbalar yapıyor. Meyve püresini ev yogurdunu asla eksik etmez, ama gel gelelim ki bugüne geldik ve sonuç ortada. Kreşe veremem şu aşama da. Kendi başına yiyemediği için en fazla 4.gün bağışıklığı düşer ve hasta olur malum çocuklarla oynucak alışverişi derken 4.günü bile göremeyiz.
Asıl bize gerekli sanırım ergoterapi diye düşünüyorum. Sizi kızınız yine de küçükmüş bize göre.
Yiyen çocukların analarına hürmetlerimi iletmek istiyorum.