Balbebek19 091989 içirdim canım hatta ilk tarhana corbasıyla başladım şuandAda hiç bisey yemese bile tarhana corbasını yiyo cok seviyo
Bebegimucizem 091989 7,5 aylığız içiriyorum biraz ekşimsi olduğu için sevmiyor ama labne koyuyorum o zaman severek içiyor 🙈
Keskin Balbebek19 bebek tarhanası mı kullandınız yoksa normal mi normalse nasıl pişirdiniz ben de bizimkilerden tattırdım çok sevdi ama cesaret edemedim tuz salçası var diye
Balbebek19 Keskin normal tarhana verdim sadece suyla pişirdim verdim masallah bisey olmadi sizde verin olmaz bisey bence
EsmaK Yasemin000 somon ile yapıyorum önce somonu buğulama şeklinde pişirip kılçıklarını ayırıp sıcak su ev yapımı salça zeytinyağ defne yaprağı limon ile suyunu yapıp karıştırıyorum balığı içine
Balbebek19 bbbsraaa iki tane dişimiz var bizim 8 ay 10 günlüğüz emekler gibi yapıyo ama tam degil daha
bbbsraaa Balbebek19 ne zamn belirtler basladı da tam olarak ckti acaba.. ben heyecan ve merakla bekliyorum da ☺️🦷
Balbebek19 bbbsraaa canım hiç bir dis belirtsi olmadı desem inanırmısın boynunda kehribar kolye var sanırım baya ise yaradı ne ates ne salya hiç bisey olmadı sadece biraz huysuzluk vardı ama dolduğundan beri huysuz bi bebek oldugu için dis belirtsin degildi
Balbebek19 bbbsraaa ama bizde tam sekiz aylıkken patladı dısımız iki üç gun sonra ikincisi 10 gunde baya gozle gorunur hale geldıler sizinde heran gelebilirler ☺️