Arkadaşlar kayınpederim görümcemin 1. Kızına 10gram bebek bileziği burma almışlar. 2. ci kızda doğduğu gün bizim evimiz için kredi çekilip alındığı için ona alınmamış ertelenmişti 3 yıl oluyo. Kayınpederim hem benim kızıma hem diğer toruna alacağını söyledi ama görümcem kendisi takmak için büyük ajda istemiş kızı biraz asi o takmaz diye. Bana da sen nasıl istersin dediler bende küçük olsun benim bileziğim var şuan kızım taksın isterim dedim. Kuyumcuya sormuşlar bebek ajdalar 5 grm oluyomuş 2 tane alırız dediler yada 10 gram 3lü burma dedi kaynanam bende kararsız kaldım 5 gramda çok ince duruyor ajda ama bükülmüyor sert dedi kaynanam kararsız kaldım sizce nasıl davranmalıyım yada dedim 2 tane ajda olsun sonra ben onu burmaya falan çeviririm dedim İnstagramda görmüştüm çok hoş duruyor ama kaynanam yok okadar ufak almicam dedi 3 yaşa kadar kullanmalık olsun dedi ajda da 10 gram yaparız ama özel yapım olur beklersiniz demiş aslında beklemekten yana sıkıntı yok ama kayınpederim de bana çok ince geldi ama bakarsın deneyebilirsen kızına takıp karar verirsin dedi ama benim çevremde 2 kuyumcu var bulamadım yani buraya sormak istedim .