seher178 Kızlar bacaklarımda morarmalar görüyorum bu aralar ama darpeden falan değil korkuyorum acaba kötü bir hastalığımmi var panik atak var ztn bnde
sibeldogu seher178 aynı sorun bendede var doktora gittim 2-3 kez bişey bulamadılar hamilelikte kan sulandırıcı ilaç kullanmiştim morarmalarım olmadı o süreçte bebeğim sütten kesilince tekrar kullanmaya başlayacağım
umyadn seher178 merhaba benimde kolumda bacaklarımda var dahiliyeye gittim enfeksiyon çıktı ve vitamınsizlik varmış iğne verdi aldım ama kızım hasta olduğu için daha baslamadım
Tatlican seher178 Değerlerine bakıt anlamda demir eksikliğinden olmuştu Kardeşimde de oldu onun çok araştırdılar ama Allah’a şükür kötü bişey çıkmadı
seher178 sibeldogu umarım bnimkide öyledir mor olan bir morarma değilde böyle bacağınızı falan bı yere carpariz ya öyle gectimi sizinki şimdi oluyor mu
sibeldogu seher178 hala devam ediyor oğlum hala anne sütü alıyor ve süte geçen bir ilaç türü olduğu için kullanamıyorum kan pıhtılaşması varmı siz de de acaba
seher178 sibeldogu hayır öyle bir sorunum yoktu tüp bebekle hamile kaldım kan sulandırılmış vermediler şimdi 8 aylık oglum
brvnkr umyadn merhaba belıntiler nelerdı bendede oluyor bebek emzırıyorum. Dogumdan sonra oldu morarmalar yanma uyuşma baş dönmesi bacaklarda kollarda ağrı kaşıntı bende bu belintiler var
seher178 brvnkr yok ama bugün farkettim bir vacagimda küçük küçük damalrar belirmiş ama küçük bir kisimsa