askbebegimmbenim Bebeğim influenza olduğunda temassız Ateş olcerim bozulmuş. Koltuk altı olcerle ölçtüm ama çok zor oluyor zorlanıyorum yaptırmıyor. Memnun kaldiginiz ateş ölçer varmı doğru ölçen
bikahveicelimmi askbebegimmbenim braun kulaktan olcer almistik doktorlar hep kulaktan oldugu icin 0.5-1 derece fark olur dedi alindan olcen alin dedi nexus aldik memnunuz
Minikprenseees askbebegimmbenim daha yeni Nexus aldık çok memnunum.onceki alından ölçer klasik ateş olcerdi doğru olcmemeye başladı bu hem kulak hem alın doğru ölçüyor
morbulutlu Bende nexus kullanıyorum. Hem alın hem kulakiçi oluyor. Aynı markanın nebülazatörüde var ondan da memnunım
askbebegimmbenim morbulutlu tam olarak numarası markası nedir internetten sipariş vereyim hemen elimde bulunsun kulak ve alın ölçer.olmasi çok güzelmiş
morbulutlu morbulutlu canım modeli dual herhalde Yetişkinler ve çocuklar için dual kulaktan alından ateş ölçer yazında çıkan. 779₺ fiyat
Mbrre askbebegimmbenim Braun 6520 kulaktan ölçülen ateş ölçeri. Biraz pahalı ama bir defa alın tam alın bizim bu 3. Oldu keşke ilk bunu alsaydık dedim
askbebegimmbenim Mbrre geçmiş postları okudum yanlış ölçüm yapıyor yorumlarına denk geldim korktum açıkçası hiç öyle bı problem yaşadınız mı acaba
Mbrre askbebegimmbenim yok yaşamadık alından ölçen cihazlarda her ölçümde çok fazla fark çikiyordu braunda öyle olmadı
cennetkusum16 askbebegimmbenim Braun kulaktan ölçer var. Alından ölçer yanlış sonuç veriyor. Diş dönemi yaşadık. Alından 36 derece gosteriyorken kulaktan ve koltukaltı ölçümü 38.5 veriyordu. Alından ölçer ile hareket etseydik belkide bebeğim havale geciricekti ateşi yoktu nasıl oldu diye düşünüp durcaktık. Osman Gönülal’ da kulaktan ölçer tavsiye ediyor.
askbebegimmbenim cennetkusum16 evet benimde temassız bozulmuş alnı 36.9 koltuk altı 38.5 di hemen almam lazim koltuk altı ölçer vardı klasik Allah’tan. Ama istemiyor ağlıyor durdurmuyor çekiyor. Braun hangi modeli