suheyla92 Gercekten biktim tükendim. Derin uykuya dalmiyor cocuk. Ne sakince oturabiliyorum ne bi isimi gorebiliyorum. 1 yasinda su an. Yeni bisey de degil aylardir böyle. 12 1e kadar derin uykuya girmiyor. Neden boyle gecmeyecek mi bu cok sıkıldım artik :(
Tgbtn suheyla92 günde kaş uyku yapıyor emiyor mu gazı mı var odası sıcaktır belki bir sürü problem olabilir açıkcası
nslhnak suheyla92 ya ne diyeceğim benim oda çok aşıırı sıcak oluyordu, 1 tog tulum var üzerinde, aklımıza hiç gelmedi 2 gündür uyanmıyor acaba sıcaktan mı? Olabilir mi bacımsu
suheyla92 Tgbtn 2 ya da 3 kez uyur en son uykusu 4te uykusu var belli ama uyaniyor. Oda sicakligi iyi 22 derece 1 tog uyku tulumu var inanin tum sartlar yerinde :(
suheyla92 dayes evet ama her uyandiginda mama istemez 3 kere icer 12 3 6 gibi diyebiliriz az az icer 150yi bitirmez
nurrr126 suheyla92 1 yaşındaki bebek nasıl 3 uyku yapar çok fazla benim oğlum 13 aylık olduktan sonra tek uykuya düştü ve çevremden bildiğim kadar hep öyle bana gündüz uykusu fazla geldi
dayes suheyla92 benim kızım da öyleydi 18 Ay boyunca da devam etti düzelir diye bekledim ama olmadı. Gece beslenmesini kesmeye karar verdim daha da meme düşkünü oldu ben de emzirmeyi sonlandırdım. Birkaç ay da zorlandık çok sık kalktı şu an 2 yaşında hâlâ kalkar 3 kez falan ama Yenidoğan gibi saat başı kalkıyordu öncesinde.
Oglusgul suheyla92 2 yaşını geçti memeyi bırakınca düzelir dediler 2yaşında bıraktık hala aynı artk ümidmi kestm düzelmyo😔
beneannedeme nurrr126 tek uykuya 15. Ayda düşülür bazı bebekler erken birakabiliyor benim bebegimde bazen 2 bazen 1 uyku yapiyor 1 yaşında. Ama evet 3 uyku 1 yaşında bebek için gereksiz veee gece uykusunu çok böler
suheyla92 nurrr126 2 ya da 3 dedim. Bazen 10 dk uyuyup geri uyaniyor o zaman da hemen geri uyumuyor dolayisiyla uc oluyor. Cok uykusu geliyor uyumak istiyor yani zorla uyutmuyorum buna ragmen sık uyanmalari var.
nurrr126 Miraygamze55 yaa benim eltimin oğlu 2 uyku yapıyor günde de ondan sordum şaşırdım normal mi acaba uyumaması
beneannedeme suheyla92 uyku saatleri nasıl kaçta uyanıyor kaçta yatiyor mesela sabah uyanis ve ilk uykuya geçiş ve kalkış aynı şekil öğle uykusuna geçiş ve kalkış nasıl
suheyla92 beneannedeme 7bucuk gibi kalkiyo 10da kisa bi uyur 20 dk falan sonra da 4te uyur 1 saat ya da 1bucuk saat bazen daha kisa. Mesela bugun yarim saat uyudu sadece
beneannedeme suheyla92 aslında güzel uyku saatleri mesela 4 gibi tüm uykular bitmiş olsa daha iyi olur ama huysuz oluyor diyorsunuz benim bebegim en geç 4te tüm uykular bitmiş oluyor akşam 9 30da uykuya geçmiş oluyor ona rağmen bin kez kalkıyoruz yeni doğan gibi bence bir dönem içindeyiz ve geçecek
ozcan39 suheyla92 Aynı benim oğlan. Şu an 9,5 aylık ve iki aydır uzun uykusu yok. Dişten dolayıysa da tüküreyim öyle dişe