baby232025 Merhabalar, oğlum 3 aylık ve sürekli kucak ve ilgilenilmesini istiyor. Gündüz uykusu yok denecek kadar az. Ev işlerimi yapmakta çok zorlanıyorum. Oyun halısı almayı düşünüyorum, önerir misiniz ?
alpereniim baby232025 evet öneririm, piyanolu oyun halısı aldım ben temizlik yaparken oyalanıyor oda 🐣
goldengate baby232025 ben aldim ama bebegim parcaladi urunmu dandik kizim mi vahsi bilemedim 😂ama urunde biraz dandikti bence
balbocegimely baby232025 piyanolu oyun halısı kesin kesin alınmalı bence 2 aylıktan beri her gün kullanıyoruz 6 aylık olduk inanılmaz kurtarıcı 🤗
Minikbirprenses alpereniim bizimki ,3 aylık olmak üzere cokk fazla durmuyor en fazla 10 dk belki temizlik yapmaya fırsatım olmuyor eşim evdeyken anca🙄
surprizbebe baby232025 Gardrops tan aldım ben. Attım makineye yıkadım halısını zaten. Oyuncakları da temizledim. Çok para vermeye gerek yok. Bondigo markası. Memnunum
nesizade05 goldengate sonra tekrar aldınız mı peki ben arayış içindeyim de çok da gerekli mi bilemedim
goldengate nesizade05 hayir almadim donmeye basladigi icin durmazdi zaten icinde nekadar gerekli o sizin inisiyatifinize bagli
Bebekka34 1 aydan 5 aya kadar her gün piyonolu oyun halısı 5 aydan bugüne kadarda oyun matı kullanıyoruz aldığıma pişman olmadığım 2 ürün ♥️ piyanosunu çıkarttık şimdi çalmaya çalışıyor çok işlevsel