Veramomm pogacayanaginannesi hem aynı memleketten olup hem aynı kaderi yaşamışız 😌😌 ben de 4 gün hem alttan hem de damardan suni sancı aldım ve olmazsa olmaz alttan muayeneler en son imza atıp özelde sezeryan oldum
pogacayanaginannesi Veramomm o kadar zordu ki yaşamayan anlamaz cidden ya istememe rağmen beni sezeryan yapmadılar en son rabbim acıdı halime doğurdum. Çok şükür hepsi geçti evlatlarımız sağlıklı ya o yeter bize 🫶🏻❤️
Veramomm pogacayanaginannesi çok şükür canım aynen öyle 😍🤍 devlet hastanesimiydi isteğe bağlı özel yapıyor sadece zaten
hazelvemeyra Omers_moster ilk kızımı rahim yumuşatsın diye fitille başlattılar açılmayı sağlıyormuş ve sancını getiriyor regl sancısı çeken biri öyle çok zor gelmez o ağrı çekilebilir bi ağrı sadece sabit yatakta yatmak zor o ağrıyla nst ye bağlı kalmak zor. Allah yardımcın olsun hiç korkma dua et bol bol en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah
Roseses Hayırlısıyla sağlıkla kavuşun kızınızla, ne güzel bir günde gelmeyi tercih etmiş Kadir gecesini beklemiş yavrucak 😍
mervee345 Omers_moster Sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim ben sancısız 40. Haftada suni sancıyla doğum yaptım zordu ama suniden değildi bebeğim 3 kere kordona dolanmıştı bi avazda doğurursun inşallah🤲