ffeyza Bebeğim hiç su içmek istemiyor nasıl alışkanlık kazandırabilirim ya zorla içirmeye çalışıyorum ama ağzını kapıyor kafasını çeviriyor ağlıyor içmek istemiyor
meltemuysal ffeyza bizimki de içmiyordu munchkın pipetli suluk varya onu aldık onunla kendi içince içmeye başladı 11 aylık oğlum . Akıtma yapmıyor en güzel özelliğide bu yatar pozisyonda bile rahatça içiyor olunca eline veriyoruz sürekli o kendi istedikçe içiyor
ipeksiiimom ffeyza pipetli bi suluk alın ve devamlı onun ulaşacağı yerlerde dursun o zaman heveslenip az da olsa içiyorlar
ahmethamza ffeyza bizde pipetle sülük aldık 3 güne öğrendi. Oyuncakları içinde bırakıyorum isteyince alıp içiyor sonra fırlatıp atıyor. Munchkin in sulugunu kullanıyoruz bizde. Meyve suyu ayran içinde onu kullaniyorum. Diğer sürükler biberonla verince falan hep boğazında kaliyodu öğrendi hic sorun yok simdi.
ffeyza ipeksiiimom aldım aslında ama pipetle dişlerini kaşıyor sonra ters çevirip suları döküyor daha pipetle içmeyi bilmiyor öğrenince içer belki
meltemuysal ffeyza önce normal ayran verdim pipetle baktım çekiyor sonra suyu ilk gün içemedi anlamadı sonra oynarken ederken öğrendi
oylesinebiri__ ffeyza pipetin ucuna meyve veya tatlı bişey sürün onu tatmaya çalışırken pipeti çekebilir
ahmethamza ffeyza çok memnunuz halen ama ben bi halt ettim karpuz suyu koydum içine kokusu rengi sindi geçmiyor ayran da verdim bisi olmamıştı ama bu hic çıkmadı
Elvinemine ffeyza benimkide aşırı suyu seviyor .bazen elma havuç suyu vermek istiyorum onları asla sevmiyor.bide ek gida yiyor ama diye bilirimki yemekdende suyu cok seviyor .🤦ben hic cocuklugumdan suyu seven biri diyilim
berfin1221 ffeyza merhaba oğlum da 10 aylik bizde de öyle ya ne yapicayjm bilmiyorum oğlum suyu alınca tükürüyor biberon verdim dişini kaşımak için kullanıyor
aslanimalp ffeyza bardakla içirmeyi deneyebilirsiniz. Benim oğlum da 10 ay 14 günlük 4,5 gündür içmeye başladı su. Ondan önce biraz bardakla içiyordu onun dışında içiremiyordum. Bazen suyunun içine biraz mandalina suyu falan sıkıyordum bardakla içiriyordum.