ollaluna7 babyemy bestiron alabilirsiniz hem içeriği temiz ve zeytinyağı içerdiği için kabızlık yapmıyor hem de dişlerde kararma yapmıyor
ollaluna7 babyemy şuan kullanmıyoruz bebeğim 18 aylık oldu ama kullanırken kilo başına 2 damla olarak ve sabah aç karnına veriyordum
Mammamiaa_ babyemy en son oğlum da kullanmıştım hatırlamıyorum 😁 kızımı da 15 gün sonra inşallah daha doktor la konuşmadık
denemehesabi ollaluna7 sabah açken verip sonrasında hemen emziriyor veya mama veriyor muydunuz? 4 aylık olduk yeni başlayacağız ama sabah aç versem beklemek gerekiyormuş yarım saat kadar bu sefer ağlar diye başlamadım daha
ollaluna7 denemehesabi en azından bi 15 dk beklerseniz yeterli olur ben öyle yapıyordum bekleyebildiği kadar bekletip sonra emziriyordum ya da kahvaltı yaptırıyordum sorun olmuyor
denemehesabi ollaluna7 ben de öyle yapayım o zaman. Peki nasıl veriyordunuz çelik kaşık olması sorun olur mu? Yoksa silikon kaşık mı almalıyım?
ollaluna7 denemehesabi çelik çay kaşığıyla verdim ben hep hiç de sorun olmadı 1 yaş rutin kontrolünde kan değerleri çok iyi çıktı ve doktorumuz damlayı kesti
alerjikbebekannesi12 babyemy sidefer içeriğinde süt var yukseltmez .sidefer ve oceanda e211 kodlu kanserojen madde sodyum benzoat var Bestiron, newwit, wellcare kidsfer temiz içerikli