esraeylul30 Kızım 3. Günün sonunda kakasını yaptı ama hafif sulu yaptı ishal gibi rengi yeşil ve sarı karışıktı sebebi nedir kızlar yaşayan varmı. Ayrıca gaz sancısı çekiyor 3 gündür
balkan77 esraeylul30 2 aylık oğlum sürekli yeşil kaka yapıyor doktor normal dedi üşütmeyle alakası yok
cahillesohbetikestim esraeylul30 sizin yediğiniz bir şeyler etkilemiş olabilir. Üşütmüş olabilir. Mama içiyorsa ondan olabilir. Bir kaç gün gözlemleyin eğer geçmezse doktora gidersiniz.
alpmomssss esraeylul30 Hipp mama 1 haftadır kullanıyorum . Kullanmaya başladım başlayalı bende yeşil kaka görüyorum kakasında sarıyla karışık . Doktorumuza sordum ama henüz dönmedi
cLearQueen esraeylul30 cok sarma ayaklarini sicak tut duzeliyo bizim de oyle olmustu bana da annem dedi
cahillesohbetikestim esraeylul30 yani siz neler yediniz mesela ıspanak vs yeşil renkli bir şey yediniz mi. Benim oğlumu mama etkiliyordu küçükken belki öyle de olabilir.
Kitsu esraeylul30 sizin yediğiniz de geçer ben ıspanaklı börege takmıştım çok yiyordum direk o gün yeşil oluyordu kakası o yüzden sordum
ebrusafura esraeylul30 yani su onu çok aliyorsa yeşil kaka yapar anne sütü içiyorsa 10 dk bir degistirin