Madamehappyyyyy Muhammet Boyunuz kaç ve kaç beden aldınız? Ben bu tarz giyimi uzun insanlara özellikle daha çok yakıştırıyorum ama tabi ki yine zevk meselesi.
Muhammet zeynep661_ goldengate NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Tekbenimsucumguzelolmakdemi Dondurmalikahve inci_taneleri metemom_ gokceege rana0234 Uykusuzhergeceeee Dedektifgadget eşimin tarzı kizlar bana çok ağır geliyor kumaşı deseni hep bu tarz buna 
Muhammet inci_taneleri canm ben beğendim esimide seviyorum onunda gönlu olsun istiyom ama cidden çok baskliyo aldın giymiycen ağır ol biraz vs vs
Muhammet Madamehappyyyyy 160 55 kilo giydiklerim çok yakışır etraf beyenir ama eşim çok zottirik gitiniyorsum ağır ol diyor ama bu tarzdır giydiklerim hep ve hep siyah giymemi istiyor ismez pembe yeşil giymemi
metemom_ Muhammet asko kiyafet güzel modelini falan da beğendim ben ama eşinin tarzına uymuyormuş demekki boşver sen beğendiysen al
Muhammet Dondurmalikahve yok ama hani hiç kırmaz saolsun mesela şöyle der keşke bunu almasaydinda bunu alsaydın der e bende ikilemde kalırım hep
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Muhammet hep siyah giymemi istiyor ismez pembe yeşil giymemi Ee sapsade işte ne pembe ne yeşil.. Daha ne olsun..
inci_taneleri Muhammet aldiklarin çok şatafatlı bişey degilki ağır gayet sade bı kıyafet bence sen seç bı seferde de bakalm ne tarz seviyo😄
goldengate Muhammet hani onu begendiyse esin zevksizmis ona sorma diycektim😂 Attigin takimlar guzel bedeninede yakisir
Dondurmalikahve Muhammet Sjjsjsj kız bı de yok diyon ironi yaptım. Sade istiyormuş daha nasıl sade olsun yahu al gitsin.
zeynep661_ Muhammet ben begendim eşinizle çıkın o zman almaya o beğensin bide nasıl bişey istiyo bı bakarsınız
Muhammet NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ya istiyor hep uzun uzun elbise siyah siyah feraca bende istemiyorum o tarz ben daha cıvıl cıvıl istiyorum daha genç çok mudahele ediyor
Muhammet goldengate goldengate valla helal olsun ben iki çocukla dün ne yediğimi hatirlamazken sizi alkışliyorum milyonlarca kullanıcısı olan bı uygulamada aklımızda kalmam 🥰🥰🥰😁
Muhammet goldengate canm onu kadınlar arasinda giycektimki onu aldigimdada çok çok karşı çıktı ama ben dinlemedim ama smdi onunda gönlu olsun istiyorum ama hiç uyuşmuyor kafamız hiç ya