Tosbigin_Annesiii Kızlar doğum yapalı 3 ay oluyor normalde de saçım dökülürdü ama bu seviyede değildi evin her yeri saç süpürüyorum yine saç omzumda durmadan saç görüyorum çıldırıcam artık bana önereceğiniz kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı ya
tanta Tosbigin_Annesiii bence bunun önüne geçmek zor biraz tabi vitamin falan alabilirsiniz ama hormonlar alt üst oluyor benimde 2 ay boyunca felaket dökülüyordu vitamin de kullandım
oznurt Tosbigin_Annesiii aynı durumdaydım 3. Ayda başladı benim de aylarca evin her yerinden avuç avuç saç topladım duştayken gider deliginden em son avuç dolusu saç alıyordum duş sonrası tarayıp yine öyle saç topluyordum saçımı bağlarken yine dökülüyordu instdan fenomenlerin paylaştığı embeauty çok öneriliyordu aldık inanır mısınız bilmem ama çok ama çok azaldı dokulmem ve çok daha güzel uzuyor
oznurt Tosbigin_Annesiii aynı durumdaydım 3. Ayda başladı benim de aylarca evin her yerinden avuç avuç saç topladım duştayken gider deliginden en son avuç dolusu saç alıyordum duş sonrası tarayıp yine öyle saç topluyordum saçımı bağlarken yine dökülüyordu instdan fenomenlerin paylaştığı embeauty çok öneriliyordu aldım inanır mısınız bilmem ama çok ama çok azaldı dokulmem ve çok daha güzel uzuyor
Tosbigin_Annesiii oznurt hm inanırım canım neden inanmiyim da benim saçım sarı o şampuan gelir mi bana ya onu düşündüm turuncluluk yapar mı acaba bilemedim araştırıp alırım belki, evde saç toplamaktan bıktım bir yandan robot bit yandan ben inanın yetişemiyorum
oznurt Tosbigin_Annesiii şuan 2. Ürün 1 tl kampanyası var istersen satıcıya sor istersen değerlendirmelere bak bi oluyorsa tavsiye eder indirimdeyken denk gelmiş olur inşallah iyi gelir 🙏