birerkekbirkizannesii Kızım 3 aylık doğduğu günden berı hapşırır, ıkı gündür de dıkkatımı cekıyor burnunu yıkasamda yıkamasam da hapşırıyor. Başka bır sorunu yok burun akıntısı öksürük tıkanıklık vs normal mı
silanvarol birerkekbirkizannesii burun delıklerı de kucuck. Evlerımzde de ılla tozlar vardr gydıgmz kıyafetlerde bıle. Benm oglum oyleydı alerjı testı yptk 8 aylıkken toza alerjısı cktı
SooMin birerkekbirkizannesii halı varsa bebeğin yakınında mutlaka örtün üstünü ve ya kaldırın o çok etkiliyor
12betul birerkekbirkizannesii Çok normal hapşırık bebeklerin refleksleri bu sayede gelişir . Burun kılları gelilmemiş olduğundan biz den çok daha fazla hapşırırlar . Tabi bu a eşlik burun tıkanık öksürük vs durumu varsa o çok ayrı anlarsınız zaten
birerkekbirkizannesii mooomm01 Çok teşekkür ederim zaten etrafımızda hasta kimse yok çok dışarıda çıkarmayız bebeğimizi doğduğu günden beri genel olarak hapşırrır sadece birkaç gündür dikkatimi çekince sormak istedim
gozz1 Benim bebeğim de 3 aylık aynı şekilde hapşırıyor şu an acaba mevsim geçişinden tozdan vs olabilir mi diye düşünüyorum
birerkekbirkizannesii silanvarol Çok teşekkür ederim aslında şöyle biz taşındık yeni halı aldık eve uymadığı için salonda bulunan halı da kalın halı olduğu için sürekli tüy topluyor yeni halıları bilirsiniz zaten muhtemelen ondan
birerkekbirkizannesii SooMin Çok teşekkür ederim hala demişken biz yeni taşındık ve yeni halı aldık Halil’le yeni halıların üstündeki beyaz beyaz tozları biliyorsunuz sürekli öyle çıkıyor hatta her yere saçılmış durumda muhtemelen ondan
birerkekbirkizannesii 12betul Çok teşekkür ederim inşallah olmaz çok şükür hapşırık dışında hiçbir sıkıntımız yok hapşırık da normalmiş evimiz toz oluyor çünkü yeni halı falan aldık eve taşınmadan dolayı her yer toz kaplıyor zaten biliyorsunuz süpürdükçe yeni halılar ne halde oluyor muhtemelen ondan
JuliJuli06 birerkekbirkizannesii bi yerde sey diye okumustum burun killari yeni yeni olustugu icin killardan burunlari gidiklaniyor ve hapsuruyorlar diye ☺️
birerkekbirkizannesii JuliJuli06 evet evet aynısını ben de okudum hatta araştırdım genelde karşıma bu şekilde çıkıyor