ea_aylms6 Merhaba kızlar böyle yarık gibi bir şey var minicik bu diş mi yoksa başka bir şey mi? Çünkü huzursuzluğu falan yok ama bundan sonra mı bebekler huzursuz oluyor😂
birprens_birprenses ea_aylms6 dişleri gelmek üzere inşallah huysuzlugu hiç olmaz bazı bebekler diş sancısı çekmiyor
ea_aylms6 denizalismom yaaa öyle mi vallahi ilk çocuk olunca diş çıkarmasını bile sabırsızlıkla bekliyorum mutlu oluyorum 😂 peki bundan sonra huysuzluğu olur mu bayramüstü😂 ve bu dişler ne zaman çıkmaya başlar
ea_aylms6 birprens_birprenses inşallah bu saatten sonra da sancı çekmez. peki ne zaman çıkmaya başlar dişleri
birprens_birprenses ea_aylms6 inşallah çok uzun sürmez belki 1 hafta içinde çıkabilir umarım bayram güzel geçer 🌼
gulayyyyy ea_aylms6 aaa evet diş valla birkaç güne görünürler ısırınca da hissetirir belki deneyin parmağınızla çok tatlı benim oğlumun da yeni çıktı sayılır 🌝
ea_aylms6 gulayyyyy maaalesef hissetmiyorum 😂 peki böyle olduktan kaç gün sonra dişi çıkmaya başladı ve benim kızım huzursuz değil böyle olduktan sonra mı huzursuz oluyor bebekler bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
gulayyyyy ea_aylms6 öyle gördükten 3 gün sonra mememi ısırıp kanattı mesela 😂test etti üzerimde bir haftada belrihünleşti hala çıkıyor şu an yavaş yavaş kıtır kıtır elma yiyor artık onlarla 😂bilmiyorum şu evreden sonra 3 gün daha huysuzluğu devam etmişti
happymimomyyy ea_aylms6 sonunda aradığım fotoğrafı buldum. Benim de kızımda böyle bir kaç gündür. 6ay 20 günlük. Ağzını bir türlü açmıyor o yüzden bakamıyorum. Ama bir seferinde görmüştüm. Aynen böyleydi ama bir tanesi. Demek ki çıkmasına az kalmış.
ea_aylms6 happymimomyyy evet bu fotoğraftan ertesi gün bardakla tıkırtı geldi. Şu ands beyazlık var 😍