nerminisitan Elisaseleda sabah öğle akşam 20 şer damla olmak üzere içtiğin bir bardak suya damlatarak içiyorsun. Günde 60 damla olacak
miniminisevgilimm Elisaseleda ben günde 3 kere 20 şer damlayı direkt içiyordum suya bile karıştırmaya üşeniyordum 🤣 ama gerçekten çok faydasını gördüm
Pirasalipuding minia evet çok işe yarıyor baya arttırıyor sütü ben çok memnundum yukarda arkadaşlar yazmış nasıl kullanıldığını
Annemkuzum12 Pirasalipuding kac gunde etkisini gosteriyor acaba bende bugun aldim Yaninda baska bir sut artirici ile kullandim bise olur mu acaba siz nasil kullandinizz 1 kutu kac gun gidiyor
ozlem0303 Bende mamillac damla kullanıyorum hastaneden onu önerdiler, eczacıya sordugumda bestlak mi mamillac mi diye ,mamillac daha iyi demisti. Gunde 4 kez 20 ser damla öneriliyor ben 2 kez fln içiyorum suya katıp.
cokbilmismom Annemkuzum12 bende hemen ikinci gün etkisini göstermişti. Çok uzun gitmiyordu 15 20 günde falan bitiyordu galiba günde üç kere kullanılıyor.
Pirasalipuding Annemkuzum12 hemen ertesi gün gösteriyor etkisini günde 3 defa bir bardak suya 20 damla şeklinde kullandım
metehannmomm Annemkuzum12 ben bir etkisini göremedim malesef onu bitirdikten sonra Solgar aldım ondan memnun kaldım onu kullanıyorum
Annemkuzum12 metehannmomm bende 1 hafta once solgara basladim sabah ogle aksam 2 ser tane toplam 6 tane aliyorum ama etkisini azaltti gibi vucut alisti