rabia2022 Yaklaşık 3 hafta önce ertesi gün hapı içtim 6 gün gecikmem var 6 gün önce de geçikme olmadan kaset test yapmıştım negatif çıktı geçikmeden önce test yaptırıp Yinede hamile olanlar var mı aranızda
Zeynonunmomu rabia2022 sorduğunu ben yaşamadım ama burda birisi vardı ertesi gün hapı içip yine de hamile kalan kan ver en neti öyle çıkar
Ays21 rabia2022 belki de kullandıgınız haptan sebep oluşan bi gecikmedir. Yine de gecikme gününüz ideal en kötü kan verin orda çıkar
selambengeldim rabia2022 ben ilacı içtiğim ay 13 gün gecikmem olmuştu. İlacın yan etkilerinde yazıyor adet gecikmesi yapabilir diye muhtemelen sizinde öyle olmuş. Tekrar bi test yapın isterseniz negatifse kesinleşir zaten olsaydı çıkardı. Stres yapmayın stres yaptıkça daha da gecikiyor
rabia2022 Zeynonunmomu yeni bir tane test aldım yapacağım bugün ona göre hareket ederim ama 6 gün önce negatifti şimdi net gösterir mi bilemiyorum 🥺
rabia2022 Ays21 oda yapıyorsa olabilir o zaman aşırı duygusal oldum her şeye ağlıyorum sık sık tuvaletim geliyor 😂
rabia2022 likeli peki geçmeden önce yaptığım test negatifse fakat şu an 6 gün geçikmem varsa testin pozitif olma ihtimali var mı
likeli rabia2022 evde test yaptıysanız bence var. Çünkü gecikme öncesi değer düşük olduğu için evde yapılan testlerde çıkmayabiliyor. Gecikme sonrası değer iyice yğkseldiği için test pozitife dönebiliyor. Doğru sonuç için gecikmeyi beklemek gerekiyor zaten.
aylaa26 rabia2022 ertesi gün hapı reglde düzensizlik ve ara lekelenme yapabiliyor belki onun için geçikmiştir ama genede kan verim ihtimalde olabilir
rabia2022 aylaa26 daha önce de kullandım hep erken oldum şimdi geçikme olunca endişelendim biraz olabilir mi diue eski postları okudum hamile olma ihtimali de varmış 😂
bittercikolata__ rabia2022 Ertesi gün hapida gecikme yapıyor arkadaşım da içmişti aynı şekilde gecikti birde stres yapmayın ondan da olur
rabia2022 bittercikolata__ kaç tane rüya bile gördüm hamileyim diye 😂 sık sık tuvaletim geliyor psikolojik midir bilemiyorum 😂
aylaa26 rabia2022 olabilir tabili ertesi gün hapıyla hamile olan çok insan var hemen içtiyseniz ihtimal düşük ama 3 5 saat sonra içtiyseniz etkisi daha az oluyor 😅
bittercikolata__ rabia2022 benimde 1 çocuğum varken takmazdim şuan 2. Bebeğim oldu bende takıyorum haklısın vala😂
rabia2022 Yerleşme kanaması hiç olmadı bende ama iki bebeğimle de yaşamıştım o yüzden değil miyim belki de☹️