Sndzkbr Bugün doktora gittik oğlum kusuyor 300 gr almış sadece doktor yazdı kullanan ve etkisini gören var mı kızlar😞
AhmetAras Sndzkbr Evet biz kullanmıştık 1 ay. Benim oğlum da çok fena kusardı. 4bucuk aylıkken yazdı doktor baya azaltmıştı kusmasını. 6 ayda tamamen kesildi.
CansuBsrr Sndzkbr Ben kullanıyorum ve etkisini gördüm oğlumun kusması çok çok azaldı daha 2 gün oldu kullanalı
Azizeugur Sndzkbr bizde kullanıyoruz motilium diye bi şurupta aynı zamanda, 3 aylık olacak şimdi, geçen ay 250 gr almıştı ilacı 15 gün kullandık 15 günde yarım kilo almış fayda ediyor yani 🤗
Ladymom Azizeugur Azizeugur motiliıum Şurubu bir haftadan fazla kullanılmasını çoğu doktor tavsiye etmiyor çünkü direk kardiyak etkisi var bileğiniz olsun. Ciddi sorunlar yaşayabilir bebeğiniz.
Sndzkbr gezgin_anne kullanım şekliniz nasıl şimdi ikili yan yan kare paketin bir tanesimi yoksa yarısınımı eşim o küçük paketin yarısı diyor doktor öyle dedi ama bana az geldi
gezgin_anne Sndzkbr doktor bana 100 cc ve üstüne 1 paket köy dedi ama ben hep yarım koydum çünkü bütün koyunca top top kustu yarim koyunca bişey olmadı hatta kesildi kusması 2 haftadır kullanıyorum ve kusmamiz yok
Ladymom Sndzkbr biz 2 aylıktan beri günde 3 paket kullandık yani o 2 yan yana olanın biri bir paket. Hatta son gittiğimiz doktor 4 pakete kadar kullanabilirsiniz demişti.
HamzasMomy Sndzkbr bizde ona benzeyen ilaç kullanıyoruz Motilium diye. Kusmaktan az kilo almışız. Kullandık 1 hafta içinde 200gr almıştık 😁 tabi artık normale döndük dengelik. Ilacı günde bir kere kullanıyoruz. Yakında ilaçsız nasıl olucaz onu denemeye baslicam
Ladymom Sndzkbr ben kullandım 2 ay baya etkili ama benim bebeğimin kilo almasında sıkıntı yoktu genelde kilo almayan bebeklere ondan daha etkili kıvam artırıcı var onu da deneyebilirsiniz.
Bhr_bugra Bizde 3 gündür kullanıyoruz oğluşum icin ama doktor bana 10 cc ye bir paket koy günde 5 kere ikişer cc ver dedi herkes farklı sekilde kullanmış doğrusu nasıl acaba