kiraaz Kızlarr Prematüre bebeğiniz kaçıncı ayda ek gıdaya başladı? Başladında tam desteksiz oturabiliyormuydu?
3kedili2bebekli kiraaz 32+3 de doğdular birine 6 ay 20 günlükken birine 7 aylıkken ek gıdaya geçtik tam 6.5 aylıkken destekli oturtmaya başladık 8. Ayda ikisi de desteksiz oturmaya başladı doktor mama sandalyesinde baslarini dik tutup tutamamalarini baz alarak başlattı yemeğe zaten ilgileri vardı aylardır
annekadin21 kiraaz 5 ay 20 gunlukken başladım. Başladığı zaman desteksiz oturamıyorduu ama kafasni dik tutabiliyordu. 7.ayinda falan sanırım desteksiz oturmaya basladi,34,6 da doğum.yaptm
kiraaz 33+3 doğum yaptım düzeltilmiş yaşına göre değilde normal doğum yaşına göre ek gıdaya başlattı doktorumuz şuan 6.ayında tam desteksiz oturamıyor sizinkilerde öle mi diye merak ettim
meeerve @kiraaz 31 de doğdu 7 ay 25 günlük desteksiz oturamıyor 6 buçuk aylıkken ek gıdaya geçtim ana kucağında veriyorum son zamanlarda mama sandalyesine geçtik biraz eğiliyor ama idare ediyoruz 😂
kiraaz meeerve Teşekkür ediyorum, sürekli bebeğiniz desteksiz oturamıyorsa ek gıda için erken diye videolar görüyorum aklıma takılmıştı
kiraaz 3kedili2bebekli Teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız , doktor durumana bakıp 6 aylıkken başlatmayı uygun gördü ek gıdaya bebeğiminde ilgisi var sizinkiler gibi
3kedili2bebekli kiraaz ilgi tek başına yetmiyor prematüre bebeklerde her şey geç olur hiç canınızı sıkmayın o yüzden ama öyle bir an gelecek doktor artık düzeltilmiş ay hesabı yapmayacagiz diyecek ☺️
kiraaz 3kedili2bebekli Siz ilgi kısmını dediniz diye söledim yoksa kilosu herşeyine bakıp geçtik bizde doktorumuzlu🙏, haklısınız iki yaş diyorlar ama yinede merak ettim anne olunca 🥺😅insan duramıyor
3kedili2bebekli kiraaz 15 ayda bebeklerim yetişti yaşıtlarına kilo boy beceri olarak yani sabır gerektiren bir süreç ama yetişecek hiç dert etmeyin 🥺
kiraaz 3kedili2bebekli Çok sabır gerektiren bir süreç 🙏sağlıklı sıhhatli olsunlarda sabır edeceğiz artık
kiraaz kiraaz Pardon zaten yazmışınız ben tek beceri olarak sanmıştım cevaplarınız için çok teşekkürler içimi rahatlattınız 🙏🙈
kiraaz annekadin21 4 ay 25 günlük düzeltilmiş yaşı , kızımda başını dik tutabiliyor desteksiz oturamıyor bebeyatmaz aldım onunla yavaş yavaş başladım , mama sandalyesinde zor duruyor ister istemez bakalım hayırlısı 🙏
annekadin21 kiraaz yani merktme her şey düzene giriyor. Yavaş yavaş hepsi olcak. Bence normal zamanlarından ilerlemek mantkli yemek konusunda. Sonuçta kaç aydir dünyada bebis. smdi sizin kronolojik yasi kac