Durumom21 Merhaba livanur design den alışveriş yapmak istiyorum Bana bu şekilde cevap veriyorlar güvenemedim
Tugcebb Durumom21 bir sitenin güvenli olup olmadığını anlamanın tek yolu şikayet var. Bence Google’dan bakın. Bayram öncesi belki teslimatları yavaştır, dolandırıcı olmasa bile illa ki orda bununla ilgili bilgi edinirsiniz.
SevimliHayaletCasper Durumom21 kapıda ödeme olmadan asla alışveriş yapmayın. Ayrıca iade de yokmuş çok riskli
Durumom21 Ogulluana çünkü genelde urunler hep kısa oluyor ve benimde boyum uzun olduğu için bulamıyorum kolayca
Kuzularinanasi Durumom21 hic okumadim.odeme havale iban yapiliyorsa zrn uzak durun boyle sayfalardan.bildgnz marka ve sayfalardan alin.ibandan kimseye para yollamayin
myarkadash Gaziantep’te mağazası olan, daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir sayfa. Fotoğraf çekip göndermek istememeleri normal, şu an her yerde bayram yoğunluğu yaşanıyor. Ama iade olayı olmamasından dolayı çekiniyorsanız hak veriyorum
[silindi] Durumom21 butiklerin iade yoktur demesinin veya iade edersiniz kargo ücretini siz ödersiniz demesinin bir hükmü yoktur. İade hakkı mesafeli satış sözleşmesinde var. İadenizi yaparsınız cayma hakkı dilekçenizle birlikte, kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurur ve paranızı alırsınız