Deletedmom55 Kızlar cok yaptırmak istiyorum ama doktor bize geçen ay gelin demişti malum fiyatları cok yüksek bebegim 7 aylık sadece 9 ve 13. Ay da yaptırsam bu sekılde yaptıran var mı acıkcası pek detayda bilmiyorum
nazanay Deletedmom55 Ilk dozlari kacinci ayda yaptiracaginiza gore degisiyor toplam doz sayisi. Mesela ben 3 aylikken ikisinin de ilk dozlarini yaptirdigim icin toplamda 3 doz seklinde olacaklar. 5 aylikken 2. dozlari yaptirdim. 3. dozlari da 13 aylikken olacak. Gec yaptirirsaniz toplam doz sayisi degisebiliyor.
Minikbal Deletedmom55 benim oğlum 18 aylık 19. Ayında yaptırıcaz ilk dozunu belli Bi ay sınırlaması yok merak etmeyin
Banu_alper Deletedmom55 1 yastan sonra tek doz olarak da yapiliyormus bexsero onden yapilmasi lazimda digeri tek doz olabilirmis asida hemsiremiz dedi haftaici doktora gidicez bakalim o ne diyecek
nazanay Deletedmom55 Evet yaptirabilirsiniz. Menenjit asilarinin belli zamanlari yok. Biz, ne kadar erken o kadar iyi diye dusunerek erkenden yaptirdik. Ama bu hastalik icin en riskli zaman ilk 1 yilmis, bunu da goz onunde bulundurursunuz.