Zynpdlcftc Kızlar kızım asla durmuyor aşırı hareketli yapma dediğimiz ne varsa bin kere yapıyor artık çok yoruldum acaba benim kızıma mı has bi durum gerçekten merak ediyorum siz de durumlar ne :(
momas Zynpdlcftc dışarıya çıkarıyor musunuz enerjisini atsın eve gelince yorulur. Ya da oyun gruplarına götürün 2 yaşına gelmiş aktivite yapar
Kayra_68_aksaray Zynpdlcftc 𝙗𝙚𝙣𝙞𝙢 𝙤𝙜𝙡𝙪𝙢 𝙙𝙖 22 𝙖𝙮𝙡ı𝙠 𝙘𝙤𝙠 𝙝𝙖𝙧𝙖𝙠𝙚𝙩𝙡𝙞 𝙪𝙮𝙖𝙣ı𝙠 𝙤𝙡𝙙𝙪𝙜𝙪 𝙝𝙚𝙧 𝙖𝙣 𝙖𝙮𝙖𝙠𝙩𝙖 𝙤𝙩𝙪𝙧𝙢𝙖𝙯 𝙤𝙙𝙖 𝙤𝙙𝙖 𝙜𝙚𝙯𝙚𝙧 𝙙𝙤𝙠𝙚𝙧 𝙨𝙖𝙘𝙖𝙧 𝙞𝙨 göstermez
Zynpdlcftc momas Hergün çıkarıyoruz ama yine de atamıyor 😂😂 oyun grubuna götürmedin ama her gün de götürülecek bi durum değil çözüm arada bir götürmek çözüm olur mu bilemedim
210796 5 yasinda bir cocugu olarak anne olarak 22 ay falan inadi bana kolay geliyor artik😄ilk cocugum bana ne kadar zorduysa 2cisi bir o kadar kolay.5 aylik kizim hic zorluk cekmedim.5 yasindaki daha zor cunki
Zynpdlcftc Kayra_68_aksaray evet farklı yollarla yapmaması gerektiğini anlatıyorum dikkatini dağıtıyorum ama yok asla bitmiyor 😔 kendimde sorun aramaya başlamıştım son zamanlarda
Tuqbaaa Zynpdlcftc valla 18 aylıkten beri öyle hala öyle 28 aylık oldu dışarda zabdemiyorum 🤣🤣 bizler ne büyütüyoruz bazen düşünüyorum valla