Sahreyldrm Eymen1 kuzum bu bebekten bebeğe değişiyor ya doğum kilosuna göre hesaplamak gerekiyor ayda 1 kilo ideal diye biliyorum biz 1 hafta sonra 3 aylık olacağız ama en son 2 ay 19 günlükken gittik 6900 62 cm di 3600gram doğdu 48 cm Ay 5100 gram Ay 6400 gram dı
NurrC Eymen1 2 ay 27 günlük oğlum. 3340 49 cm doğdu. 65 cm 7300 kg 2 hafta önceydi. Biraz obur bir oğluşum var🥰😋
Serracik Bizim 6700 geldi 3 ay 17 günlük tam 3. Aya girdiyindey götürmüştüm ve biz meme reddi yaşayıp günde 5 6 kerede kaka yapiyoruz bilmiyorum normalmi kilo iyi dedi doktor
Durukan Alya_sare 7600 ve 61 cm di prematüreyiz biz şu an 4 ay 25 günlük ama düzeltilmiş 3 ay 7 günlük
Asill Papatya-kiz kendime anlam veremiyorum bazen etraftakiler bebeğin zayıf diyorlar başka bebeklere bakıyorum tosun gibiler benimki neden oyle değil diye salak bir düşünceye kapılıyorum. Çok şükür sağlığı yerinde kilo olmasada olur diyorum bazen . Ama tontik olmasını istiyorum.sonra 😂😑
Papatya-kiz Asill bende oyleyim ama bosver mamayla beslenen bebekler gercekten tosun gibi oluyor . simdiki aklim olsa bende mama verirdim 😂
Asill Papatya-kiz ari mama diye bir mama varmış onla başlamayı düşünüyorum biberon mamasını almıyor çünkm
Armin_14 Benimki 3 ay 3 günlük 6300 gram. Doktor iyi dedi bence normal. Sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil. Ama zayıf olunca insan acaba bakamıyor muyum psikolojisine giriyor