tulayks Merhaba herkese Oğluma bugün rota ve menenjit aşısı yapıldı ateşi kaça çıkarsa tehlikeli olur birde kaç gün sürer ilk bebeğim o yüzden çok bilgi sahibi değilim açıkçası bilen değerli annelerimin yardımını rica ederim 😊
Bebikoluhayatim tulayks ateşi şuan kaç ? Benim bebeğimde ateş yapmadı en fazla 38 ama 38 buçuktan sonrası tehlikeli olabilir ateş düşürücü kullanabilirsiniz eğer yükselirse bu şekilde
Kk41 tulayks 38.5 a yaklaşınca ılık duş soğuk kompres calpol verebilirsiniz . Belki de çıkmayacaktır merak etmeyin takipte kalın
adasmummy tulayks hafif ateş diye geçiyor 37 37,5 korkmayın üzerini çıkarın ılık dul aldırabilirsiniz olmadı ben ıslak pamukla siliyorum işe yarıyor bi de calpol 6 saatte 1
tulayks Kk41 38 henüz görmedik ama 37.7 falan çıktı calpol verdim 2 kere 6 saat arayla ama ne kadar sürer böyle sizce
Bebikoluhayatim tulayks tamam şuanlık korkulacak bir şey yok biraz bekleyin yükselirse ona göre verirsiniz
Kk41 tulayks 1 gğn sürüyor 37.7 ilaç verecek kadar yüksek değil sürekli vermeyin 38 i geçince verin çok korkuyorsanız
tulayks Kk41 ayy vallaha içime su serptiniz çok teşekkürler bir kere hastanede yattık o yüzden korkuyorum nedense 🥹
sedadvc tulayks 6. Aya kadar havale geçirme ihtimali yok. Rahat olun o yüzden. ☺️ Bizim menenjitin ilk dozunda 39 a çıkmıştı. Olabiliyor bu asida.