Seda Kızlar eşimin ailesiyle sorunlarım olduğu için kafama taktım sütüm 5 gündür çok az geliyo ne yapsam eskisi gibi olmuyo 46 günlüğüz bu arada ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen
Milasmom Seda uykunuzu almaya ve stres yapmamaya çalışın bulgur pilavi yiyorum 2 gundur gercekten cok farketti bulgur pilavi yiyin komposto icin bol su için.
deletedmom211 Seda hurma ve ceviz, günde 4-5 litre su, rezene-anason-kimyon karısımı çay (gaza da iyi geliyor bence) , galactago damla kullanıyorum ben . Bide ayva, kuru üzüm, hurmayla komposto yapıyorım içiyorum hergün.
Seda Sbl yaptım onların hepsini canım hatta malt içeceği içtiğimde sütüm fışkırırdı dün akşam içtim tık yok
Seda Milasmom uykumu alıyorum canım uyuyorum sürekli ama kafama takmamak elde değil bu sefer eşimlede tartışıyorum hatta kaç gündür konuşmuyoruz ailesi yüzünden bebeğimi de etkiliyo sanki tamamen kesilcek diye korkuyorum çok küçük yavrum
Seda deletedmom211 4.5 litre nasıl içiyosun canım hay maşallah ya bide oğlum kucağa alıştı sürekli kucakta durmak istyo eşimde işten geç geldiği için doğru düzgün yemek yiyemiyorum
Seda deletedmom1101 canım ananaslı maltana içiyorum çok faydası oluyodu ama dün akşam içtim hiçbi işe yaramadı
pasaminannesi06 Cok sor bir durum ben beler yaşadım sutum azaldi promalt humana şıtil bol su ve ne olursa olsun şutum var de asla YÖK deme bol bol emzri geri gelecektir once beyinde hallet
Milasmom Seda sadece bebeginize odaklanin onunla ilgilenin zaten tum gunu ona ayırınca bisey düşünmeye vakit kalmaz hersey duzelir gelir geçer suan onemli olan tek sey bebeginizin sagligi beslenmesi ve huzuru. Gercekten insan stresli olunca bebeğe de yansiyor. Siz gülün o da gülsün takmayin biseyi kafaya.
deletedmom211 Seda yanıma bi şişe alıyorum 1 litrelik gördükçe içiyorum en az 4 litre içmiş oluyorum bide ben gece emzirmelerine uyandıgımda da su içiyorum emzirmeden sonra bi bardak falan.
Seda Milasmom aynen öyle oluyo canım öyle yapnaya çalışıyorum sürekli bebeğimle ilgileniyorum ama her emzirme saati geldiğinde acaba doycak mı yavrum diye düşünüyorum
Sbl Seda emmedigi için size sütünüz az gelmiş gibi olabilir emdikçe çoğalır emmemek için inatlasiyorsa sakinleşmesini bekleyin