sema_aa Kızım 3 yaşında geçenlerde baya hasta oldu 10 gün geçti çok öksürüyor ne iyi gelir geceleri öksürükten uyuyamıyor
Snp57asel sema_aa benimkide 20 aylık öksürük tıkıyor naptiysam geciremedim şuan uyandı uyutmaya çalışıyorum tekrardan
Turuncukafa15- sema_aa kekik , tahin , sarımsak , viks , zeytinyağı . Bunlar uyguladıklarım. Biz grıbı öksrğü şükür ki ilaçsız atlatıyoruz . Evımde 2 yıldır ilaç yok Geçmş olsun allh şifa versin
cahillesohbetikestim sema_aa bizde maalesef hastayız ve antibiyotik kullanıyoruz antibiyotik kullanmadan geçmiyor bizimki. Prospan şurup var bitkisel bir şurup onun da faydasını gördüm.
ayaes Öksürük için odayı sık sık havalandırmalı siniz yün kıyafet yün yastık ve yorgan olmamalı göğsüne ve ayak tabanına çörekotu yağı sürün benim oğlumda kusana kadar öksuruyordu nefesi kesiliyordu alerji doktoruna gittik çok faydalı oldu.
ayaes Benim bebeğim de 2 aylık oksuruyor ilacda kullanamıyorum çörek otu yağı ve odayı nemli tutarak atlattık Allah’ın izniyle
Zese Turuncukafa15- kekık yağı mı suya mı ? Tahmini 1.5 yaşında hiç sevmiyor nasıl verebilirim? Sarımsak zeytinyağına katıp ayak altına sürüyorum siz hepsini nasıl uyguladığınızı yazar mısınız rica etsem
Turuncukafa15- Zese bizde sarımsak ,5 yaşında ki kızım hap gibi yutuyor bir dişi üçe dörde bölüp veriyorum alıştı. 😊 2 yaşında ki kızıma da çok ufak doğruyorum yoğurtla veriyorum arkasına su veriyorum . Zeytinyağı da göğsünü yağlarm ardından viks sürerim rahat yatarlar . Ayaklarının altına da viks uygularım. Kekiği de kaynamış suda 10 dk bekletip içeriirim çay gibi . Sarımsak bizim antıbıyotiğimiz şükür alıştılar grıbde öksrkde gitmeyiz. Bazen Sabaha kadar öksrkden yatmadığımz olurdu ama yine de ilaca yönelmedik bu yöntemlerle 3. Gün hafiflar. Bir sonraki grıblerde daha hafif geçirirler çünkü bağışıklık ilaçsız güçleniyor. Bunlara ek hindistan cevizi yağı bir çay kaşığı yediriyrm. Günlük hayatta da kullanırım. Bağırsakları düzenliyr beyin gelişimnde katkısı var boy uzaması. Wefood marka kullanıyrm temiz içeriği. Özellikle antıbıytk kullandkdan sonra bağırsklar için çok önemli. Geçmiş olsun