Fndkurdu Bebeğim 2 yaşında malum artık havalar güzelleşiyor. Kullandığınız bir marka var mı ergonomik bebeğin izin rahatlıkla kullanabileceği ve sağlam olan bir marka var mı? Globber düşünmüyorum xioami marka düşündürdü var mı kullanan
Kumpr Fndkurdu decathlon dan aldık gayet güzel. Ayrı ayrı parçaları da satılıyor. O açıdan tercih etme sebebimiz oldu
Glcntna Fndkurdu scoot and ride 1 buçuk yaşındaylen almıştım . 7yaşa kadar kullanılıyor taş gibi glaberdan daha iyi bence bide oturaklı oluyor . Hakkını dolu dolu ödüyor bayılıyor oğlum . Evde dışarda avmde hep bizimle 3yaşında şuan dolu dolu yaz kış kullandık. Ben çok memnunum
Fndkurdu Kumpr öyle mi decathlonda baktım bende peki direksiyonu kendisi dönenlerden mi yoksa sürdükçe yön vererek devam edilenden mi
Birhaziranhikayesi Fndkurdu iki yaşındaki bebeğe oturaklı olan modeller uygun ama gloober scoot and ride gibi
1babyannesi Fndkurdu decathlon cook güzel tavsiye ederim boyu da ideal 1250 liraya aldık ama aşırı güzel sağa sola dönüyor çocuğum bayılarak kullanıyor 19 aylığız xaiomi aldık iade ettik aşırı ağır kızım sinirleniyordu kaldıramadıgı için ama şuan aldığımız çok hafif kucağında bile tasıyor
Fndkurdu 1babyannesi öyle mi decathlonda tek çeşit mi oeki aldığınız modeli veya ismi ne ordan bulmak için
Birhaziranhikayesi Fndkurdu yani kullanabilen iki yaş çocuğu görmedim açıkçası ben oturaklı olarak globber tercih ettim çok da sağlam başka markalara hiç bakmadım bile. Siz oturağa ihtiyaç duymuyorsanız bütçenize göre herhangi bir marka alın öyleyse
1babyannesi Fndkurdu 2 çeşiti var biri bizim bebişler için taşıması ergonomik kavraması kolay olan modeli tek renk bu arada açık mavi online sitesinden de aratabilirsiniz 1250 tl tek model bu var bu fiyata biz memnunuz
1babyannesi Fndkurdu oxelo ama mavi olan 1250 tl https://www.decathlon.com.tr/p/cocuk-scooteri-3-tekerlekli-mavi-b100/_/R-p-351455?mc=8853909
annediyebiri Fndkurdu ümit bisiklet markasını aldık çok sağlam 10 yaşa kadar kullanım imkanı oluyor tuttuğu yer uzuyor. Önünde iki teker var o yüzden düşmüyorlar kolay kolar