Mahir Merhaba hanımlar 4 aylık olacağız 6 gün sonra size sormak istediğim şu kanguruyu ne zaman kullanmalıyım? Kullanmaya başlasam bi sorun olur mu?🤔
austa Mahir ben doktora sorduğumda 4 aydan sonra demişti. Ama ben 3 aydan itibaren birkaç kez kısa süreli kullanmak zorunda kaldım bişey olmaz inş
Besteee Mahir 4 aylıkken başladım kullanamaya ama altına destek koyuyorum şuan 8 aylık hala oturma yerine destek koyuyorum diğer türlü çok aşağıda kalıyor kullanmaya başlayabilirsin sende
Betulkok Mahir benim bi arkadaşım daha bebeğinin kırkı bile çıkmamıştı kullanmaya başladığında hiçbir sorun olmadı ama tabi bilen birisi kadar tecrübem yok canım
Aybuke Mahir yenidoğan aparatiyla 2,5 aylıkkenden itibaren kullandım kızım 1 ay erken doğdu 5 ay civarında aparatsiz kullanmaya basladim
Emelsahin Besteee hımm onlara baktım ben çok pahalı diyorlar bir de her yöne dönebilen özellikli varmış kanguru hakkında hiçbir bilgim yok 😔
Durutugba Emelsahin ben kanguru aldim fakat çok 5 kere anca kullandim e bebek ten 169 a aldim isterseniz uygun fiyata verebilirim Kraft in kangurusu
Aybuke Emelsahin normaller 154 e kadar düştüğü olmuştu 1 hafta önce şimdi baktım bende bitmiş kampanya ama bunlar ergonomik kanguru olduğundan daha uygun fiyatli bulmanız zor
Durumevaninannesi Bende 2.5 aylıktı başladığımda yeni doğan kangurusuydu chicconun. 4 aylık olucak hala onu kullanıyorum çokta memnunum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 🥰
Sevil20082018 Mamadusbaby kanguru (yenidogan oturma destegi ile) kanz donence (kutusu ile) hoppala zipzip muzikli (kutusu ile) sevi bebe reflu yatagi kiraz cekirdegi ile satiyorum isteyen yazabilir💞