barbiee_ Helloğğğğ. Lacivert Palazzo aldım mağaza da lacivert evde siyah bugün husüsü gittim yanlış mı aldım diye doğru almışım acaba ışıktan falan mı ya? Sizde kullanıyorsanız o şekilde mi duruyor acaba. İçime sinen adam akıllı bi şey bulamıyorum resmen
ElisaMom_ barbiee_ ya inanirmisin busene bir çok kişi bende dahil doğru düzgün bişey bulamadık dün alışverişe çıktık semti talan ettim en son bı mağazada bı elbise alabildim,ve hicbiryerde düzgün bişey yok varsada bir dünya para yaa
barbiee_ ElisaMom_ aynen ya totosu açık ya göğsü ya orası ya burası öyle de ben rahat edemiyorum tam buldum dedim evde siyah avm de lacivert pantolon tuhaf 🤪
ElisaMom_ barbiee_ puahhahaa bu şey gibi ilizyon yapmışlar gibi AVM’de aldım laci eve geldim siyah ula nolii 😂
ElisaMom_ barbiee_ sakin ol askom göz yanılsaması olmuştur falan,eşine gosterdin mi o ne diyor bdbxks
barbiee_ ElisaMom_ hajsjsjsjdsjj aşkım baksana bu lacivert diyor adam pantolonları yanyana getirdi resmini çekip bana gösterdi falan ajddkdjkdkd
ElisaMom_ barbiee_ hahhaha yavrum sen görmek istemedigin sekilde görüyorsun beynine siyah diye kodlanmış 😂hele buraya atsana bizde bakalım