Deletedmom_216 lAmMelodi fotoğraf degismis kiz 😂 bi yere kadar bende izledim ama oglan bi ara uyumuyodu zorluyodu beni biraktim izlemeyi ama sahnelerini izliyorum. 😂
Aaayyssee lAmMelodi çok övdüler diye izlim dedim de dördüncü bölümde bıraktım çok sıkıcı klâsik Türk dizisi yani bende çok övülünce normal dizilerden farklı bekliyordum yine hüsran hdjdk
Deletedmom_216 lAmMelodi youtube de tam bolumleri var istersen ordan izle. Benim tek favori dizi mbir gece masali. Yali capkinini izliyodum cok da seviuodum ama asiri sacmalasti biraktim izlemeyi. Sahnelerini görürsen bakiyorum geciyorum o kadar
lAmMelodi Deletedmom_216 Yalın çapkınını ben başdan sevmedim zaten adı üstünde çapkın biri sinir olacakdım.
ElisaMom_ Balbeby meryemden önce,Ecmel torunu olduğunu öğrense ne yapacak denizi o evde bırakmaz bende onu merak ediyorum 😂
Deletedmom_215 Aaayyssee yenge -kayın ilişkisi var sanırım dizide 🤢ben yöresel yerlerde geçen dizileri sevemiyorum ya. Özellikle Ege, Mardin, Kapadokya ve Karadeniz dizileri aşırı kötü oluyor bir de asla yapamadıkları siveler 🤢
lAmMelodi Aaayyssee Sert erkek ona karşı durmaya çalışan kadın hshsnshsb Aslında birazda siyah beyaz dizisi gibi orda da kadın dokdordu.
Aaayyssee Tatlican eskiden çok klâsik yani hep aynı senaryolar çok sıkıcı,teşkilat heyecanlıydi evet ilk sezonunu izlemiştim bende,ben hep eski dizilerden devam xbdj avluyu bitirdim şimdi ikinci defa yaprak dökümü izliyorum bağımlılık resmen 😂