babyisleeping Kızlar dünden beri ateşi var gece 38leri gördük, sabah çocuk doktoruna götürdük kan idrar ultrason vs hepsine bakıldı çok şükür temiz çıktı. Ama geçmeyen ve teşhis edilemeyen bir ateş söz konusu doktor bugün calpol ve paranox fitil yazdı. Çok zorda kalırsan yarım fitil at dedi. Calpol verdim 2 kez 4 saat aralıkla ama hiç etki etmedi. Fitili atmayı düşünüyorum çok çaresizim var mı bunu kullanan yan etki vs yapar mı ? Nolur cevap yazın
Eylul301023 babyisleeping ben küçükken aşı zamanı ateşi çıkınca onu kullaniyordum doktor yazmıştı bana sizinde doktorunuz yazdıysa saati geldiyse calpoldan sonra kullanılıyor ama bir günde o kadar çok ağır gelir mi bilemem yine de doktorunuza sorun bence
bidebayilistersenferiya babyisleeping kullandık biz herhangi yan etkisi olmadı hatta bilmeden tümünü kullanmisiz ona rağmen bı zararı olmadı
Sizbilirsiniz babyisleeping merhaba, doktorumuz 39.5 i geçtiği takdirde fitil veriyor bizde ve haftada 1 önerdi. Ateş düşürücü dönüşümlü kullanmanız gerekiyor demişti bilginiz olsun
bidebayilistersenferiya babyisleeping yok yapmadı hatta uyumadı bile her çocukta farklı etki gösteriyor gerçi
acemianne___ babyisleeping 16 aylık , hayır yan etkisi çok uyku yapıyor , ateşi 39 buçuk cıvarıydı hep 2 gece birer tane verdik mecburen çünkü düşmüyordu , araştırdım o zaman tabi ağızdan şurup içmeyen veya kusan bebeklerde veya ınatcı ateşte verıliyormus , kaç aylık sızın ?
kayata Aşıdan sonra ateşi çıktığında yarım olarak kullanmıştık, ateşini düşürmüştü.. büyüdükten sonra yine ateşlendiğini bir gün 1 kere daha kullandık çok etki etmedi, calpol vermiştik ardından. Bir yan etkisi vs. olmadı, merak etmeyin
Oykmmkrkn babyisleeping Paranox Fitil calpol ile aynı etkiye sahip. İstersen eğer dönüşümlü calpol ve dolven verebilirsiniz yine de doktoruna danış. Ayrıca erkek çocuklarına önermiyoruz fitili demişti bilgin olsun.
Dogacelik babyisleeping öncelikle sakin kalmanız gerekiyor. Sanırım ilk kez ateşleniyor bebeğiniz. Ateş zaten 3-4 gün sürebilir. Gündüz azalır gece artar. 38 panik yapılacak bir ateş değil. Calpol dolven 4 saat arayla dönüşümlü verebilirsiniz. Paranoxu sadece sünnette falan kullandım bir de bir kere 39.5 olduğunda. Eliniz hemen fitile gitmesin. Birkaç gün böyle oluyor öksürük yada burun akıntısı sonradan başlıyor. Yada 6. Hastalık olduysa 4 gün ateş sonra döküntü başlar. Takip edin 37lerde ilaç vermeyip vücudun savaşmasına da izin vermek lazım ki çabuk iyileşsin.
MayaliHamur babyisleeping biz kullandık doğduğunda yarım şimdi kilosuna göre tam kullanıyoruz çok faydasını gördük.. hatta doktor demişti fitil calpoldan daha etkili bebeklerde diye gerçekten öyle ateş ve ağrı da birebir 👌🏻