Kisirvetursu Tatlican kendisiyle dün bi yorumda sarıldık bu yuzden dünür olmaya karar verdim sen ne dersin evet dersen sana kısır yaparım yanına tursu 😁🤣 @Bennededimki
Meri-Mel Tatlican Benim de kızım var :) düşüneyim 💜 Gerçekten kızım kimi istiyorsa onunla olurum ,kızım da seçeceği kişiyi bilir😎
NariNariKiminYari Tatlican ay vallahi birini bile eksik yazsam çok üzülürüm o yüzden isim vermeyeceğim. İki gündür tek yürek gidiyorduk zaten 🫠
Kisirvetursu Tatlican ben forumdakilerinin geneline hassım oldum o yuzden kimseyle dünür olmak istemiyorum 3 kişi filan hariç😁
Meri-Mel Kisirvetursu Ahahaha bir düşüneyim ☺️ Kızım 28 ay 10 günlük minnoş ,kibar bir kızçe onu uzmeyecek kişilik sahibi biri olsun yeterli 🌸
Dondurmalikahve Tatlican Etiket yapamıyorum ilerde çocuklara hiç karışmam benden iyi kayınvalide olur 😂
Kitsu @cLearQueen .. Tanımıyorum ama postlar da görüyorum cevapları çok orjinal her defasında gülüyorum 🫣☺️
Tatlican Zelisblt Amaann bu devirde altın diyenden kaçmak lazım canm çok pahalıı😄Aşiret ağası bulsan anca😃