lemonlucheesecake Merveeofs Oyy allahım kayınvalidesi hak etmiş gelini hediye seçiyor,benim günahım neydi de ben ne hediye alsam başkasına verdi bu kadın🥴
Merveeofs lemonlucheesecake ayy ben de nefret ederim öyle insanlardan benimkinin de sağı solu belli olmuyor ama genelde memnun oluyor seviniyor
Eylul301023 Merveeofs en son kayınvalideme taytla eşofman üstü almıştım sizde giyeceği bir şeyler alabilirsiniz sevdiği tarz ev eşyasından daha güzel bence
Kitsu Merveeofs gümüş fiyatlarından haberin var mii 🥰🥰 Şaka bir yana bütçeniz varsa altın tabi ki ben burdayım der Ben altını kendine gümüşu kv almıştım 🫣🫣
Eylul301023 Merveeofs bencede ben sinir oluyorum kadınlara ev eşyasına o bir ihtiyaç kadının özel zevki değil ki
bakkalemzigi Merveeofs giyim olmaz diyorsun dışarıda fazla çıkmıyorsa mecbur ev hediyesi gibi şeyler geliyor aklıma kahve fincanı , nevresim gibi mutlu edebilirsiniz böyle de hobisi varsa o tarz bir şey de alabilirsiniz düşününce
Merveeofs bakkalemzigi yani aynen nevresim falan seviyor aslında ama ev eşyası olsun istemiyorum hiç 🤷🏻♀️
NariNariKiminYari Merveeofs şubatta doğum günüydü bilezik aldık eşimle ortak. Zor beğenen bir insansa bütçeye göre altın almak çok mantıklı bence
LezizeNine Merveeofs neden basit olsun ki ben takılarımı instagramda mila aksesuar diye bi sayfa var ordan alıyorum çelik hepsi asla solma kararma beyazlama yapmıyor çok şık takıları var bi göz at derim
LezizeNine Merveeofs takılara bi bak kararsız kalacaksın neden olmasın ki aşırı güzel modeller var çok şık 🌸