mavisss718 arslanmom 😂😂 uykucu tayfaa ama artık kızım sağolsun uykular haram oldu olarak güncellemek lazım 😂😂
arslanmom mavisss718 sorma valla benim sıpada uykusuz bırakıyor benii… artık yabancılamayada başladık babasını bile istemiyor delirme modundayım 😖😖
mavisss718 arslanmom Yaaa kaç aylık canım benim kızda sadece beni istiyor beraber yatıyoruz 5,5 aylık
arslanmom mavisss718 5 ay 10 günlük 🥺 ne yapcaz böyle bilmiyorummeskiden ne güzel eşimi istiyordu bn rahattım😱🥹
anshsnshs mavisss718 biri başımda taç diğeri yakamda iğne yazıyor iki oğlum var onları düşünerek yazmıştım 🌸
icoo “Kendi vatanında yolculuk yapmak.” Bunu memleket olarak algılamayın iç dünyamızdaki hayat tarlamızdaki yaşam sürecini kastediyorum
ikiprensesannesi_- mavisss718 Diğer yarım falan yok sen benim canımın tamamısın… ❤️ 29.08.21 🌍 Bu yazıyor eşimle evlilik yıldönümümüz ☺️
hndathn yildizztozu valla şimdi baktım 😂geçen sene bır arabanın arkasında görmüştüm. “İçinizde ne besliyorsanız bereketini görün. Herkes kalbiyle nafakalansın. ”