Birmelekannesi_ Kizlar yarın akşama iki aile misafirim olacaka iki çocukla biraz yetişmek zor oluyor benim için çorba salata lahmacun tatlıyı bir gece önceden yaparım birde lahmacunla gidecek bir ana yemek istiyorum sizce ne olabilir kolay güzel bir menü lazım bana
en_sevdiklerim2 Birmelekannesi_ lahmacun ana yemek değilmi zaten😄🤭 ben yapsam mercimek çorbası,lahmacun,salata,ortaya meze tarzı bilryler yaparm humus ,havuç tarator,sumaklı soğan,turşu gibi şeyler ortaya konabilir
Merveeofs Birmelekannesi_ ben lahmacunla kolay olarak pilav ve zeytinyağlı taze fasulye yaparım 🤷🏻♀️
Aaayyssee Birmelekannesi_ lahmacun bi ana yemek aslında ama insanın gözüne az geliyor bazen,geçen sene iftara çağırdıgimda lahmacun, tavuklu pilav nohut salata vs yapmışım yanına ek arıyorsanız bu tarz şeyler olabilir ama böyle yanına bir sysler olunca ya ana yemekler yeniyo yada lahmacun yeniyo yani en güzeli lahmacunu ol yapıp yanına corbs yeşillik ve güzel mezeler
Birmelekannesi_ en_sevdiklerim2 yaa dimi aslında bencede öyle ayıp olmaz değil mi hazır yaptırmış gibi olmak yeşillik salatası tarator ezme bide sadece soğan maydanoz yapsam diyorum tatlımıda kendim yapacağım zaten
en_sevdiklerim2 Birmelekannesi_ neden ayıp olsun iki çocukla çagırmıssın bunu hazırlamakta bir anne için çok zor eger bunu bilirlerse.brnmde 2 çocugum var biri 2 aylık biri 2 buçuk yaşında.hamileykrn çagırdım ben lahmacun ortayada meze salata gayete güzel oldu menü
myavocado Birmelekannesi_ ayıp olmaz ya cocuklusunuz zaten yeterli olur bence. Güzel bir çorba lahmacun ve meze salata 💃
tineanigra Birmelekannesi_ lahmacunun yanına yemek yapılmaz. Soğan salatası , yeşillik , acılı ezme haydari gibi mezeler olur.
0623Ebrar2021 Birmelekannesi_ ana yemege hoc gerek yok canım Bir mercimek çorbası Salata Soğan soğus sumakli Bide maydanoz İnce doğranmış domates Yeter yani
Pirasalipuding Birmelekannesi_ Arkadaşlar sadece lahmacun yeterli olur demiş ama, sadece lahmacun yapacaksanız biraz fazla yapmanız gerekiyor doyurucu olması için Onunda hem pişerken önceki pişen bekleyecek o hem de yerken bekleyecek dolayısıyla soğuyacak bu sadece ailecek yendiği zaman olur ama misafire bence ortaya yapın ve sıcak ana yemek yapın orman kebabı, kürdan kebabı yaprak sarması, tavuklu patates vs olabilir
beyazzkuguu Birmelekannesi_ ortaya meze tarzı yapabilirsiniz. Soğan salatası havuç tarayor kara lahana salatası tarzında. Birde ana yemekte sulu yapın bence et var zTen. Birde kuru fasulye ya da nohut yapabilirsiniz