Svdmm Bugün aşı günümüzdü , kızım 20 günde 400 gram almış , hemşire sınırda 5.ayda ek gıdaya geçelim dedi.Bana da erken geliyor , 5.ayda ek gıdaya geçip problem yaşayan var mı ?
mom0989 Svdmm canım 5 ay 10 günlükken isteğe bağlı kaşık mamaya geçtim ardından tadımlık yaptırdım hala yaptırmaya devam ediyorum. Yoğurt ve baş kabağı geçen hafta denedik bu hafta havuç ve patates deneyeceğim. Ardından bundan çorba yapacağım. Yoğurdu artık küçük bir kase yiyor. Kaşık mamadan da günde 1-2 kere veriyorum. Şuan 5 ay 26 günlüğüz
Deletedmom114 Svdmm Ek gıdaya tam anlamıyla geçme süresi neredeyse 1 ayı geçiyor, kâse kâse birşeyler yemeyeceğine göre kilosuna pek etki etmeyecek.. 3 gün kuralından haberi yok herhalde o hemşirenin?
Svdmm Deletedmom114 valla cocuk doktoru arkadasima sordum az once 20 gunde 400 gram iyi daha ne alsin cocuk z bundan sonra az alarak devam ediyorlar dedi , sınırda falan degilmis yani gunluk 20 gram almis gayet normal dedi😊
Tugce52 Kizlar hangi seyirde ek gıdaya geçilmeli önce sebze püresi meyve yoğurt çorbası ufak tarifler verirmisiniz bu mevsimde hangi meyveleri verebilirim