feyzanuur merhabalar. mercimekten başka çorba içmeyen 1 yaş bebesine çorba tarifleriniz var mıdır anneler? 🤦🏻♀️
Lolik feyzanuur benimkide öyleydi . Sebze çorbasınıda içiyordu mercimeğe benzediği için😁 patates havuç kabak soğan sarımsak ne varsa atıp biraz unla kavurup suyunu veriyorum karabiber tuz varsa muskat rendesi ekliyorum. Piştikten sonra bir bardak süt dereotu atıp bızz afiyetlerr
feyzanuur Lolik bunu deyeyeyim bakalım inşallah yer 🤧 keskin tatları seviyo köri katıyorum mercimeğe allahım gurme bebek sanki 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU feyzanuur benim oğlumda öyleydi sadece pürüssüz olduğunu için onu içerdi zamanla deneye deneye alıştırdım tarhana yapabilirsiniz, sebze çorbaları yapabilirsiniz yine içine mercimek atıp, yayla çorbası deneyin, şehriye çorbası vs yapın içer belki
feyzanuur YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mercimeğin içine her şeyi katıyorum tek onu yiyo diye, et suyundan tüm mevsim sebzesine her şeyi karıştırıyorum😂
sleepnessnami feyzanuur hmm o zaman tavuk çorbası yapın tavuğu haşlayın sonra küçük küçük büyük bıçakla doğrayın zeytinyağında rendelenmiş havuçları kavurun tavuğu haşladığınız çorbaya tel şehriye ve havuçları atın. Sonra terbiye yapın yulaf unu yumurta sarısı ve biraz yoğurtla yavaş yavaş açarak bırakın sonra tavukları da koyup kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin.
hazale966 feyzanuur tarhana, kıymalı tarhana, kıymalı tel şehriye çorba, tavuk suyu çorba, yayla çorbası , sebze çorbası
Lolik feyzanuur benim velet hiç yemek seçmezdi sonra sebze ve çorbalarda sıkıntı yaşamaya başladık haftada üç kere mercimek yapıyordum sırf yiyor diye, yok kemik sulu yok sütlü yok sebzeli😂 şimdi biraz daha düzeldi gibi inşallah git gide dahada düzelirler
yagmur35yy feyzanuur aa çok seçici desenize alah kolaylık versin benim kızımda sadece mercimek çorbası icmiyo
hazale966 feyzanuur o zaman yavas yavas cesitlendirerek sevdirmeye çalısın. 4 kaşık çorbasıda deneyin yeşil merc, bulgur, pirinç, kırmızı mercimek icine sebzede ekleyin öyle deneyin içer belki sebze seviyorsa
feyzanuur sleepnessnami terbiyeli çorbaları sevmiyo ama bu dediğinizin terbiyesiz halini yapayım teşekkür ederimm🌸
feyzanuur yagmur35yy sağolun aynen aşırı seçici zaten yemeye zor alıştı şimdi de yemek seçmesi başladı😬 mercimek dışında diğerlerini yiyosa çok iyi maşallah
feyzanuur hazale966 inşallah ya onu içse yeter zaten her şey var içinde🥲 şimdi yine mercimek içirdim yarın da onu yapayım 😬