metemmm24 Bebeğimin burnu çok tıkanıyor. Annemlere geldim hava değişimindenmi nedendir bilmiyorum ama buraya ne zaman gelsem evdekine nazaran daha çok tıkanıyor. Aspiratörle ne kadar çeksem de açılmıyor artık aşırı ağlıyor. Şırınganın ucuna takılan aparatlardan alıp o şekilde temizlemek daha iyi olacak sanki ama cesaret edemedim hiç. Bebeğim 6 aylık bu şekilde burun temizliği yapan anneler varmı? Nasıl yapıyorsunuz? Çok korkuyorum yanlış birşey yaparım diye.
anneann metemmm24 bebeğinizi yan çevirin 3 milim bir burnunun deliğine sıkın daha sonra bebeğinizi ters çevirin elinin uzun üstünde sırtına yavaş yavaş sürttürerek vurun daha sonra diğer burun deliğine sıkın yan çevirerek yine aynı işlemi yapın ve aspiratör ile çekin eğer hiç yapamıyorsanız korkuyorsanız çocuk acile gidin orada yapıyorlar ve size de gösteriyorlar
suhedaaaaa metemmm24 Şırıngalı zor olur bebeğiniz sabit tutmakta çok zorlanırsınız. Manuel pompalı kullanabilirsiniz veya baby vac tarzı
bune Alerji mevsimine giriyoruz maalesef artabilir bir tık çünkü mevsim geçişi. Bebisiniz alerjik olabilir annenizin evinde de tetikleyen de birşey olabilir. Cicek ,oda kokusu, bitki vs gibi.
kirmizibalikbeachte metemmm24 biz bebeğimiz çok küçükken acile götürdük bu sebeple. Hiç bişey yapmamışlardı serum fizyolojik alıp evde açın dedi. Dedik yapabilsek getirmezdik zaten tersledi acilde böyle şeyler yapmıyoruz diye gönderdi bizi bilginiz olsun..
bune metemmm24 tabiki çim alerjisi var benim kızımın uzaklardan kokusu bile etkiliyor. Bi doktorunuza danışın isterseniz en azından rahat etsin bebisiniz çok geçmiş olsun 💫