Layddiana Kızlar 6 aylık kilosu 7700 çıktı bu ay 250 gram almış aşıdan geliyorum ne yapmam lazım doktora mı götürsem niye böyle oldu bir şey yemiyorum diye sütüm mü azaldı 😥😓😥😓😥
Sermec27 Layddiana kılosu iyi bu arada ayına göre oğlum 9 buçuk aylık 7700 benim oglum 9 aylıkken sadece 150 gr aldı
aysebb Layddiana Hayır 4-6 ay olduktan sonra artık kilo alımı yavaşlar böyle olması çok normal. 200-300 gram alırlar genelde benim kızımda 4. ayından sonra hep az almaya başlamıştı. Onun dışında kilosu gayet iyi
3kedili2bebekli Layddiana durun sakin olun bebekler 4 ay sonrası ayda200-400 Gr alır zaten bundan sonra hep böyle alacak bu bebek artik oturmaya başlayacak donmeye yuvarlanmaya basladiysa hareketlendi demek sonra emeklemeye yerinde durmayacak kilo alamayacak enerji çok sarf edecek bu çok normal
Layddiana Sermec27 doğum kilosu kaç bizimki 3650 doğdu ya ben bir şey yemiyorum alerji artarak devam ediyor egzama yani of of düşünmekten ölecem
Layddiana aysebb bilmiyordum bana çok az geldi hemşirede farklıydı bizim takipli olduğumuz değildi o yüzden o da bir şey demedi
Sermec27 Layddiana 2 kilo 450 gram doğdu 2 kilo 100 grama düşmüştü Ama bence iyi yani kilosu çok takılma tam emin değilim Ama bizde de sanki alerji var gibi
aydint 6 ay 2 günlük kızım ortalama 350 gr almış, normal dedi sadece anne sütü alıyor, ek gıdayada başladık,hafta içi bi daha uğrayın bu kadar telaş edecek bi durum yok bence
momas Layddiana bizde öyleydik 4. Ayda 7600 dü 5. Ayda 7800 dü az almış dedi doktor. Ek gıdaya başladık. 6. Ayda 8 kiloydu gene çok almamıştı dedi 7. Ayda toparladık 8530 du bende çok takmıştım ama normalmiş aslında 200-300 gram almak