NariNariKiminYari Kızlar var mı şöyle yaktığınızda çok güzel kokan mumlar 🥺 ikeadan 3 çeşit mum aldım yaktığım zaman koku vs hiçbir şey yok yakmadan kokladığımda kokuyor sadece. Ben istiyorum ki yaktığım zaman güzel bir koku sarsın 🫠
Nikita NariNariKiminYari bebekli insansınız, mum özellikle de kokulu olanlar solunum yollarına yapışabiliyor. Kullanmamanızı tavsiye ederim
Tugcebb NariNariKiminYari Bella maison un ahşap fitilli mumlarını kullanıyordum eskiden. Hem koku hem ambiyans olarak güzeldi. Ama bebekten sonra kokulu şeylere veda ettiğimiz için şuan bilemiyorum 😀
NariNariKiminYari Nikita teşekkür ederim oğlum uyanıkken yakmıyoruz zaten balkonda otururken yakıyoruz genelde oğlumda balkona çıkmıyor 🩷
NariNariKiminYari Tugcebb [silindi] ay ikinizde bella maison demişsiniz teşekkür ederim denensin hemenn💘
[silindi] NariNariKiminYari bella maison’un soya mumları çok güzel hem doğal içerikli hem de çok güzel kokuyor
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet senin mum yaktığını biliyorumm fotoğrafta görmüştüm ahshahs ilk defa duydum bakayım hemen 🩷
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet ayy fiyatı bi tık güzelmiş en çok hangi kokusunu sevdin senin zevkine güveniyorum
MnkKrtl NariNariKiminYari bende ikeadan aldım memnunum bardak içinde kokuyolarda renkli bide elma şeklinde vardı kapaklı oda tarçın elma kokuyo
NariNariKiminYari MnkKrtl ikeadan cam içinde elmalı vanilyalı bide pembe olanını almıştım evet güzel kokuyorlar ama ben kokladığım zaman değil yaktığım zaman koksun istiyorum 🥲