Zeynep76 Kızlar bebeğim iki buçuk yaşında burnu tıkalı temizleyecektim serumum az kaldı diye bir burun deliğini sadece suyla açtım ama açar açmaz kafasından tutup ağlamaya başladı başına gelen var mı lütfen acil yazınnn
ipekkusunannesi Zeynep76 keşke böyle birşey yapmasaydınız su içinde birçok bakteri bulundurur yararlı bakteri de olsa zarar verme olasılığı var yemek borusu haricinde vücuda girdiğinde. bence gidin doktora
Zeynep76 Mammamiaa_ ağlaması devam etmedi diye götürmedim ama korkuyorum da niye başını tutsun ağlasın
feyzanuur Zeynep76 biraz takip edin anormal bi şey görürseniz acile götürün. saf sudan bi şey olmamıştır ama.açarken de doğru yapmışsınızdır inşallah bi şey yoktur
Zeynep76 feyzanuur her zaman serum fizyolojikle açarım hep yaptığım şey serum bitti diye sadece suyla yaptım kafasını tutup ağlaması beni korkuttu ama ağlama da sonradan devam etmedi diye de acile götürmedim ama insan korkmuyor değil de
feyzanuur Zeynep76 tekniğinizde bi problem yoksa sudan bi şey olmaz inşallah. belki o an yanmıştır o yüzden ağlamıştır umarım. içiniz rahat etmezse sabah sağlık ocağında teyit ettirirsiniz 🙏🏻