Buket57 Hayırlı akşamlar,kadir gecesine kadar fitremizi vermemiz gerekiyor biz kimseyi bulamadık son ana kaldı acaba siz kime verdiniz nereye verebilirim yardımcı olurmusunuz?🥰
Yesillimon Buket57 Biz durumu olmayan birine verdik çevrenizde hiç yok mu öyle birileri eğer yoksa araştırıp bulabilirsiniz cnm
Kuzey_Melis_Momm Buket57 Ben fitremi sadakamı hep Löseve bağış yaparak veriyorum o çocukların herkesten çok daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Birdunyabircennetannesi Buket57 Abimin arkadaşının çocuğunun kas hastalığı varmış ona verdik SMA hastası çocuklara atabilirsiniz
Asyaveannesi04 Buket57 oh be dünya varmış derneği var ben oraya her ay düzenli yardımda yapıyorum instegtamdan araştırıp oranın hesabına atabilirsiniz, Allah kabul etsin hayrınızı
3oglanannesi Buket57 güvenilir bir yere vermek istiyorsanız diyanet bagisa girip ordan fitre kısmından yatirabilirisniz
momas Buket57 biz her sene bulunduğumuz yerde kanatsız melekler adlı topluluğa veriyoruz. Annemlerin sitede oturan bir kadın kurdu bu topluluğu. Belirli kişiler para topluyor tanıdıklardan annemde topluyor. En son paralar birleştiriliyor. Bu sene 1 milyon 200 bin tl toplandı. Bu paralarla 350 çocuk giydirildi waikikiden ayrıca hepsine yemek yedirildi. Engellilere düşkünlere erzak yardımı yapıldı. Tekerlekli sandalyeler alındı ayrıca bir çok öğrenciye burs verildi. Ben bu sene veremedim nakit sıkıntı çekiyoruz o yüzden oğlumun bütün yenidoğan 1-2-3 aylık kıyafetlerini çocuk esirgemeye bağışladım. Bu sene böyle oldu rabbim bunu da kabul eder inşallah❤️