nnoktaa Telefondan dizi ya da film ‘dinliyorum’ iş yaparken. Var mı önerebileceğiniz sürükleyici sıkmayan akıp giden 😅 Bugün bir ihtimal daha var dizisini izledim. Gayet güzel aktı gitti. (Yemekler yapıldı mutfak temizlendi çamaşır katlandı) 😂
User345678 nnoktaa Muhteşem yüzyıl ve yasak elma bu iki dizi dışına çıkamıyorum. Entrikalı diziler lazım 😂
nnoktaa CuteBadesMama ya onu çok gördüm sosyal medyada. Ama emin olamadım sanki biraz korku gibi mi? Tam anlayamadım. 😬
nnoktaa farelikoyunkavalcisi hiç izlemedim kore yapımı. Ama genelde dinlemek zorunda kaldığım için dil olarak ingilizce ya da türkçe tercih ediyorum 😂
CuteBadesMama nnoktaa gerilim dizisi ve sürükleyici. Ama tavsiyem yemek yaparken, çamaşır katlarken değilde oturup dikkatli bir kafayla izlemeniz 😊
mss_12 nnoktaa hayır demin bitirdim bende.saçma ama izleniyor vakit geçirmelik.bird box çok iyi film tavsiye ederim.lucy iyi film.çok izledim ama aklımda kalanlar bunlar.
nnoktaa CuteBadesMama ahh keşke öyle bir vaktim olsa 😅 analık, iş, ev. Nerede o çocuksuz günlerdeki movie nightlar 😂😂😂
nnoktaa User345678 ahhahaha hiç izlemedim 😂 yaprak dökümü aşkı memnu bile izlemedim. Türk tv dizilerinden bi kızılcık şerbo izliyorum 🤣🤣🤣
User345678 nnoktaa Ay o diziyi herkes söylüyor konuşuyor bir ben izlemedim sanırım. Çok merak ediyorum yasak elmayı bitirip ona başlayacağım herhalde😂 Muhteşem yüzyılı şiddetle tavsiye ederim bir süre sonra hürremlik otomatik yükleniyor😂 ayna karşısında Hürrem taklidi yapıyorum becerebilsem öyle davranış konuşacağım.🥴
beyzzsenturkk_ nnoktaa şu an bitirdim. gerçek hayattan da esinlenilen çok cinayet davası var çok güzel işlenmiş ve hepsi ters köşe asla çözülene kadar katili bulamadım bayıldım ama keşke böyle şeyler yaşanmasaydı çok üzüldüm