EgeMomy Kızlar 15 aylık erkek bebeğim 78 cm 10 kg çok üzülüyorum sizce nasıl, sizin bebeklerinizde kilo boy nedir
tosbikim2020 Cabim bizimki daha 19 bucuk aylık 11 bucuk kilo sen dusun onu iyi olsunlar da seninkinin kilosu iyi bence
bitboylum lena00 tek değilmişim benim kızımda o kilo da ve ne yaptıysam aman aman yediremiyorum bazen çok güzel yiyor bazense ağzına lokma almıyor
yohh_yavv EgeMomy bence iyi bizim ki de 16 aylık 11 kilo doktor iyi dyor takılma bence kilo bu büyüyünce elbet alırlar
lena00 bitboylum ben artık ne yapacağımı şaşırdım salamıyorum da umarım düzelir allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum
bitboylum lena00 peki doktorunuz ne diyor tahlil falan yaptı mı kusura bakmayın kimse yok çevremde sorabileceğim belki dertleşiriz
lena00 bitboylum Çölyak testine kadar yapıldı hepsi temiz. Doğduğundan beri asla mama kabul etmiyor raporlu mamayıda içmedi haliyle. Şu sıra kök diş çıkıyor iyice yemez içmez hale geldi ne yerse kâr gözüyle zorlamıyorum çünkü inat dönemine geliyoruz
bitboylum lena00 ben istediğim halde doktor yapmadı. Ben elinden bezdim evimi böcek bastı bu mevsim de yok hala aynı ve gerçekten kurtlu bir saniye durmuyor oğlan çocuğu gibi ordan oraya tırmanıyor hani öyle uyuşuk olsa belki alır dicem ama yok
maitea EgeMomy benimki 12 aylık 11 kgdı. Şimdi 17 aylık ve 13.400 boyuda 86 ancak hep iri bir bebekti bence sizinki normal zaten artık çok almıyorlar