mavilisekerim Bebeği ameliyat olan anneler süreç Hk detaylı bilgi verirmisiniz birde Ankara Hacettepe çocuk cerrahisi Burak ardısliya bebeğini ameliyat ettiren varmı lütfen cevaplayın
Elifffvvv mavilisekerim merhaba benim oğlum da hipospadias ameliyatı olacak Burak ardıçlının ismini duyduk siz yaptırdınız mı ameliyat
ftmylm mavilisekerim mutlaka biraz takip edin farkı doktorlardan görüş alın bize bir doktor ameliyat dedi gittiğimiz başka bir doktor ise birden fazla cıs deliği olmadığı için cıs deliği pipisinin ucunda olduğu için normal sünnet yaptı.. oğlum şu an 5:30 yaşında normal sünnetini iki aylıkken yaptırdık hiçbir sıkıntı yaşamadı
mavilisekerim Elifffvvv merhaba bizim kontrollerimiz devam ediyor doktorumuz biraz daha büyümesini uygun gördü hafif hipospadias bizimkisi memnunuz doktorunuzdan hamdolsun sizede gecmia olsun ne kadarlık oglunuz
Elifffvvv mavilisekerim oğlum 26 aylık 14 aylıkken oldu ameliyatını şimdi ikinci kez olması gerekiyormuş doktordan memnun kaldınız mı ilgisi vs. nasıl oğlumun deliği de pipisinin ucuna çok yakın ama yinede ameliyat ettiler
mavilisekerim Elifffvvv doktorun muayene si bilgi vermesi ilgisi çok güzel biz hipospadias için gittik heryerini kontrol etti önce biz çok doktora gittik diğerleri ezbere gitti hep
Elifffvvv mavilisekerim birde Ahmet Murat çakmak diye bir doktor varmış Ankara da duydunuz mu ismini hiç
mavilisekerim Elifffvvv onu hiç duymadım ben çok fazla araştırma yaptım Burak beyi birde Hüseyin beyi duymuştum Hüseyin Bey’in özeli yok asistanları ameliyata giriyormuş o yüzden onu istemedim
mavilisekerim ftmylm yaklaşık 8 doktor prof doç Dr lar la görüştüm il il gezdim hepsi bize aynı şeyi söyledi teşekkür ederim yinede