balyanaklibebe Bu gün pazar yarın götüreceğim dr a ama uyanıkken bi iki kere anca öksürüyor dün gece de uyuyamadı öksürmekten gündüz uykusunda aynı uyumadı takır takır öksürüyor napabilirim
goktgbrc2020 balyanaklibebe geçmiş olsun. Sıcak su torbası yapın gogusune sırtını sıcak tutun… Sonra terayagini ısıtıp içine pekemz atıp verin
goktgbrc2020 balyanaklibebe bal alerjisi yoksa sarmısak kürü var .. ben veremedim çocuğa… Bir diş sarmısak üzerine bal ve bir. kaç damla limon .. doğal antibiyotik
goktgbrc2020 balyanaklibebe doktora sorun gidince bitkisel şurup var grintuss pediatrik öksürük için önerirse kullanın çok iyi geldi bnm çocuğa
havvakosar balyanaklibebe Gecmis olsun 5 aylik kizim var 3 doktora gittim hepsi bisey yok burnunu ac dedi en son özele gottim cocugun cigerleri sıkışmıs diyip bizi cocuk hastanesine acile sevk etti 1 gece hastanede kaldik hava verdiler gece boyu taburcu olduk simdi evde havaya devam ediyoruz yarin kontrol var şu an salgin varmis
goktgbrc2020 Zese grintuss öksürük şurubu alın 1 yaşından büyükse .. vallaha doğal neler denedim ama. .. işe yaramadı belkide yaradı da uzun sürdü..şurubu verdim 3 gün sadece gece yatarken öksürük günde 3_4 oldu
balyanaklibebe havvakosar bizde gittik artı şikayetlerimiz bronşit dedi bizde hava veriyoruz geçmedi daha