Berraa_54 Kızlar kızımın kafası çok sıcak bide farkettim bıngıldak ta şişmiş böyle şişmesi kötü mü acile götürmek gerekir mi napiyim şimdi ben
_YanakReisinAnnesii Berraa_54 genelde susuz kalınca şişiyor diye biliyorum ama yine de bi doktor tarafından bakılsa çok iyi olur tabiki,olabilecek sebepleri doktordan duymanız iyi olur götürün mutlaka.
chzgnc _YanakReisinAnnesii canım yanlış biliyorsun susuz kalırsa bıngıldak şişmez aksine çöker doktora da sorabilirsiniz bilginiz olsun istedim havalar da ısındı susuz bırakmayın minikleri ek gıda da alıyorsa bebiş daha çok ihtiyaç duyar
_YanakReisinAnnesii Berraa_54 yeterli beslenemiyor oluşu da bir susuzluk şeyidir.. Vakit kaybetmeden götürün bence doktor en doğru yönlendirmeyi yapar sebeplerini ve ne yapmanız gerektiğini söyler.
bursamed93 Berraa_54 merhaba götürdünüz mü bir şey çıktı mı? Benim oğlumda 4 aylık onda da hafif bombe var.
dunyam2 Berraa_54 merhaba fotoğraf cekmismiydiniz bnm kızında şişmiş gibime geliykr ama anlamadım tam
d-y Bize de doktorun biri şişmiş araştırmak gerekir dedi ötekine götürdük bişey demedi öylece kaldı. Ben fark eder miydim şişliği siz nasil anladınız? Çünkü bana kalırsa normal bebeğimin kafası şuan ama o doktor içime kurt düşürdü