aylizinannesiiii Kizlar 4 yaşında kızım için uni Baby kolay tarama şampuanı kullanıyordum başka önerebileceğiniz şampuan var mı
kaymakliekmekkadayifi aylizinannesiiii valla benim kızımda 4 yaşında yaklaşık 1.5 senedir kendi şampuanımı kullanıyorum elidor😀 saçları daha çabuk uzadı ve daha kolay taranıyo açıkçası. Bebek şampuanı kullanmaktan nefret ediyorum aşırı dolaştırıyı saçı
Merve201119 aylizinannesiiii Lenatura markasına bir bakın isterseniz organik vegan bir sampuan içinde yağlar var besleyici saçı kızım 2 yaşında ama saçları ucun ve kıvırcık daha durulerken yumuşacık oluyor kokusu hafif ama çok güzel bir şampuan
aylizinannesiiii kaymakliekmekkadayifi o kadar dolaşıyor ki saçı banyoda çok zorlanıyoruz çok uzun birde saçları taramak bir saat sürüyor 🥹
kaymakliekmekkadayifi aylizinannesiiii kendi şampuanınızı kullanın bence saç kremi kullanıyorsanız da minnacık saç uçlarına sürün
flowery aylizinannesiiii Ecowell şampuan en iyisi bebekler için tavsiye ederim kesinlikle biz çok faydasını gördük organik ve doktorumuzun tavsiyesi ile aldık