alerjikbebekannesi12 Feyekum bestiron, wellcare kids,newwit ,vitagil , lipofix temiz içerikli ben wellcare kids kullaniyorum
alerjikbebekannesi12 zynpks ocean temiz içerikli değil içinde yoğun şeker ve e211 kodlu sodyum benzoat kanserojen iceriyor Kutusundada yazar Doktorlar ve eczaneler ya içerik okumadığı dan yada anlasmali oldukları firmanın ürününü oneriyolar
Feyekum alerjikbebekannesi12 d vitamini peki ne kullanıyorsunuz yada kullandınız ocenaninkini kullanıyorum temiz diyen çok oldu
zynpks alerjikbebekannesi12 doktor bunları bile bile verıyorsa helal olsun yani o doktora o kadar okumuşluk vs çöp gittiğimde sorayım bakalım bile bile bunu neden yazmıs
alerjikbebekannesi12 Feyekum bnde ocean D3 kullanıyorum , temiz içerikli… 1 yaşından sonra 600 Ul olana gecmeniz yeterli ☺️
alerjikbebekannesi12 zynpks evet bnde çok şaşırmıştım banada masum bir koruyucu diye söylemişti doktor sonra zaten doktoruda değiştirdim
zynpks Vallahi özel diye gidiyoruz hastaneye zaten parayla alıyoruz yani bari temiz içerikli bir şey söyle 😂 Onu alalım