beratcim Bebeğim 1 aylık kitap okumak istiyorum normal bol resimli hikaye kitapları mı okumalıyım? Yoksa 0-3 ay için özel kitaplar var mı acaba? Siz hangi kitapları okudunuz önerisi olan olursa çok mutlu olurum
SetenayCo beratcim İş bankası kültür yayınlarının resimli hikaye kitapları Yapı kredi yayınlarının kitapları İndigo çocuk yayınlarının kitapları hepsi olur. Ama 1 aylık olduğu için bunların dışında hışırtılı bez kitaplar da ilgisini çekebilir.
coldplayy beratcim Doğanın eşsiz hikayeleri serisini okumaya başlamıştım. Ama düz okuma yapmadım; hep canlandırdım farklı seslerle, çok severdi. Fisher price’ ın da hışırtılı bez kitabını almıştım, onu da çok kullandık.
minibonumm beratcim bebek üniversitesi ilk seti alabilirsiniz aynalı kitaplar var neo bebek onu alabilirsiniz çocuk gelişimi öğretmeniyim etkinlikleri ve kitapları paylaşıyorum sayfam var etkinliklerle .buyuyorum takibe alabilirsiniz o zamanlar da kitaplarımız ve diğer etkinliklerimiz ile ilgili paylaşım yapmıştım 🫠 şuan 7 aylık bebeğim devam ediyoruz her gün kitap etkinlik ve oyunlara
SetenayCo beratcim fisher price markasının var hatta kenarında diş kaşıyıcı da oluyor. Kaşısın dişlerini minnoş🥰
Kitsu Ben bir heves aldım kitap hepsi duruyor 3 aylık fisher Pricen hışırtıli kitabı daha yeni yeni dikkatini çekiyor.
tahin minibonumm şu an 40 günlük oldu, uyku uyanıklık zamanları biraz karışık bolca konuşmaya çalışıyorum, yüz üstü yatırıyorum, zeka kartlarına ve kitaba başlayayım mı? Aslında emerken uyuyor o yüzden uyurken okumak gibi bir durum da olmuyor
minibonumm tahin evet başlaya bilirsiniz özellikle yüz üstü yatarken zeka kartlarını gösterin karşına koyabilirsiniz kitaplarda olabilir ama uzun uzun kitaplar değil görsel yoğunluklu